ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι 5 beauty συνήθειες που όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα χάσουν την αξία τους.

Αν ακολουθήσεις αυτές τις απλές συνήθειες ομορφιάς, στο μέλλον θα μας ευχαριστείς

04.08.2021
2
'

Σε καθημερινή βάση «βομβαρδιζόμαστε» με συμβουλές που θα μας χαρίσουν extra λάμψη και θα προλάβουν τη γήρανση της επιδερμίδας μας. Ωστόσο μια κοινή αλήθεια  για όλες είναι ότι καμιά φορά μας  είναι δύσκολο να καθορίσουμε ποιες είναι ποιοτικές συμβουλές και ποιες όχι.

Κάπως έτσι εμείς κάνοντας μια προσπάθεια να αξιολογήσουμε ποια tips είναι τα beauty steps, στα οποία αξίζει να παραμείνουμε πιστές όσο αναφορά τις καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς, βρήκαμε τους «χρυσούς» κανόνες που από τον πρώτο μήνα εφαρμογής έκαναν το δέρμα και τα μαλλιά μας να δείχνουν καλύτερα ανεξαρτήτως ηλικίας. Ποιοι είναι αυτοί; Κράτα σημειώσεις.

Δώσε έμφαση στη hair care ρουτίνα σου

Εικόνα
μαλλιά περιποίηση

 

Το 85% των γυναικών ονειρεύονται να έχουν μακριά, μεταξένια μαλλιά.  Ωστόσο, ο κύριος παράγοντας που εμποδίζει τις να επιτύχουν το στόχο τους για μακριά μαλλιά είναι οι ξηρές, κατεστραμμένες άκρες που πρέπει να κοπούν. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς γι’ αυτό; Προσθέστε ένα βαθιά θρεπτικό σαμπουάν και conditioner όπως στο οπλοστάσιό σας. Αυτό θα μας κάνει να πάμε ενάντια στα αδύνατα σημεία των μαλλιά μας , εναποθέτοντας την τέλεια ποσότητα μαλακτικού. Όταν τα μαλλιά είναι δυνατά από τη ρίζα έως την άκρη, είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν, και έτσι το επόμενο κόψιμο παίρνει μια μικρή παράταση.

 

H αντηλιακή προστασία είναι πάντα SOS

Εικόνα
αντηλιακό

Γνωρίζετε ότι το αντιηλιακό είναι το κύριο πράγμα που βρίσκεται ανάμεσα σε εσάς και το άψογο δέρμα, αλλά υπάρχουν και άλλα σημεία, όπως τα μαλλιά μας, που εκτίθενται στον ήλιο. Κατά μέσο όρο, τα μαλλιά των γυναικών είναι τρεις φορές πιο εκτεθειμένα στον ήλιο από το δέρμα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε εύθραυστα άκρα, ξεθωριασμένο χρώμα και φριζάρισμα. Έτσι δώσε έμφαση όχι μόνο στην αντιηλιακή προστασία της επιδερμίδας σας, αλλά και των μαλλιών σας.

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Αγαπημένο