ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Jojoba Oil: O φυσικός σύμμαχος ομορφιάς που πρέπει να βάλεις στη beauty routine σου

Τα προϊόντα της φύσης πολλές φορές καταφέρνουν να αποτελέσουν το ιδανικό σύμμαχο ομορφιάς μας.
17.03.2021
2
'
jojoba oil istock

Η φύση αρκετές φορές ξεπερνά τα πιο ισχυρά καλλυντικά προϊόντα και μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό σύμμαχο ομορφιάς μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, πολλές από εμάς για την skincare ρουτίνα αλλά και για την περιποίηση των μαλλιών μας εμπιστευόμαστε τα αγνά και μη επεξεργασμένα συστατικά της φύσεως. Μάλιστα, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην καθημερινή μας περιποίηση αποτελεί το jojoba oil.Σίγουρα το έχεις ήδη ακουστά. Ωστόσο, μπορεί να μην γνωρίζεις ακόμα τις ευεργετικές του ιδιότητες και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Το έλαιο από jojoba προέρχεται από το ομώνυμο φυτό. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν θάμνο που φυτρώνει στο Βορειοδυτικό Μεξικό καθώς και στη Νοτιοδυτική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών. Το λάδι που παράγεται από αυτό το φυτό μπορεί να είναι άοσμο όμως,  έχει απίστευτα πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Επιπλέον πρόσθεσε στα bonus ότι το jojoba oil απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και δεν είναι τοξικό. Ποιο είναι το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να το αποκτήσεις, καθώς διατίθεται στα φαρμακεία σε απίστευτα προσιτή τιμή.

Μάθε και για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το λάδι με άγριο τριαντάφυλλο στην επιδερμίδα σου.

Η ευεργετικές ιδιότητες του jojoba oil

Τα οφέλη που μπορεί να σου παράσχει το έλαιο από jojoba είναι τόσα πολλά που είμαστε σίγουρες ότι μόλις τα ανακαλύψεις, αυτό φυσικό προϊόν θα αποκτήσει μια σταθερή θέση στο μπουντουάρ σου.

Αρχικά το jojoba oil έχει δείκτη προστασίας. Συγκεκριμένα ο βαθμός προστασίας του είναι 4 και μπορεί να μην είναι τόσο υψηλή, όμως σίγουρα μπορεί να ενισχύσει λίγο παραπάνω την αντηλιακή σου κρέμα.

Διάβασε περισσότερα για τις ευεργετικές ιδιότητες του jojoba oil στην επιδερμίδα και τα μαλλιά σου στο elle.gr

Αγαπημένο