ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Face Care: Νεανικό και λαμπερό πρόσωπο με τη δύναμη της βιταμίνης C από τη Youth LAB

Είναι αυτό που χρειάζεται το πρόσωπό σου!
3
'
λαμπερό πρόσωπο με Youth LAB istock

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB δημιούργησαν τη νέα καινοτόμα σειρά Brightening Vitamin C για να αποκτήσεις άμεσα λαμπερό και νεανικό πρόσωπο.

Η νέα αυτή σειρά περιποίησης προσώπου είναι ειδικά σχεδιασμένη για την επανόρθωση και προστασία της επιδερμίδας που έχει εκτεθεί στον ήλιο και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαδιών πρόωρης γήρανσης όπως είναι ρυτίδες, κηλίδες και δυσχρωμίες. Διαθέτει ένα συστατικό «κλειδί», τη νέας γενιάς σταθεροποιημένη βιταμίνη C που δεν οξειδώνεται και δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα, ενώ η συμπυκνωμένη μορφή της, της επιτρέπει να διεισδύει και να διοχετεύει όλη τη δραστικότητά της και τα οφέλη της χαρίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αν θέλεις λαμπερή επιδερμίδα, με λεία υφή και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, αυτή είναι η ιδανική σειρά για σένα

Εικόνα
youth lab νέα σειρά για λαμπερή επιδερμίδα

Το Brightening Vit-C Serum είναι ένας νέας γενιάς αντιοξειδωτικός ορός που αναστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρα και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων, ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και αποκαθιστά τη φωτεινότητα και τον ομοιογενή τόνο της επιδερμίδας. Παράλληλα, προστατεύει από το μπλε φως των ηλεκτρονικών συσκευών.

Το Brightening Vit-C  Gel Cream  είναι ένα μη λιπαρό, ενυδατικό κρεμοτζέλ με τεχνολογία “water gel” που ενισχύει τον όγκο και την πυκνότητα της επιδερμίδας. Θα αποκαταστήσει άμεσα τη φωτεινότητα και τον ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σου και θα σου χαρίσει πιο λαμπερή και νεανική όψη. Διατίθεται σε αεροστεγή συσκευασία για να διαφυλάσσεται η δραστικότητα της σύνθεσης και τυχόν επιμόλυνση από την επαφή με τα χέρια και τον αέρα.

Εικόνα
youth lab gel για λαμπερή επιδερμίδα

Η City Guard Anti-pollution Day Cream SPF 50 είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά της… ο «φύλακας άγγελος» της επιδερμίδας απέναντι στις προκλήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και τους έντονους ρυθμούς των μεγαλουπόλεων. Μια καινοτόμα, μη λιπαρή κρέμα ημέρας για επανόρθωση και προστασία από τους βασικούς παράγοντες που προκαλούν την καθημερινή φθορά των κυττάρων και οδηγούν στην πρόωρη γήρανση, όπως είναι: το μπλε φως που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η υπέρυθρη ακτινοβολία, UVA / UVB ακτινοβολία.

Αγαπημένο