ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Total Body Workout Challenge από την Oysho - Θα το τολμήσεις;

Σκοπός αυτής της νέας αθλητικής δραστηριότητας της Oysho είναι να μετατρέψει την άθληση σε συνήθεια και να προωθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
13.01.2021
3
'
Oysho 21days challenge

Η Oysho παρουσιάζει το challenge 21 days, το οποίο αποτελείται με μία σειρά προπονήσεων Total Body που θα σε βοηθήσει στην πλήρη εξάσκηση του σώματός σουκαι στη βελτίωση της δύναμης και της αντοχής σου. 

Στις 21 ημέρες τις πρόκλησης τρεις διεθνείς προπονήτριες θα παρουσιάσουν σε διάφορες ρουτίνες του Total Body Workout: bodyweight, resistance, legs&glutes, upper body, HIIT, strength και fullbody & core stability. 

Από τις 11 Ιανουαρίου στο κανάλι YouTube της Oysho (https://www.youtube.com/oysho), θα είναι διαθέσιμη κάθε μέρα στις 6 μμ GMT+1 μία νέα προπόνηση, για να μπορείς να εξασκείσαι οπουδήποτε και με ελάχιστο εξοπλισμό. Η Louise Barton από το ΗΒ θα ξεκινήσει το challenge, ενώ η Itsdesifit και η Kit Rich από τις ΗΠΑ θα είναι υπεύθυνες για τα workouts τις επόμενες δύο εβδομάδες.  Σκοπός αυτής της νέας αθλητικής δραστηριότητας της Oysho είναι να μετατρέψει την άθληση σε συνήθεια και να προωθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ποια είναι η Louise Barton

 Louise Barton ποια είναι

Η Louise Barton είναι ηθοποιός, ιδιαίτερα δημοφιλής στο Λονδίνο και όχι μόνο. Η ίδια, αγαπά πολύ την άσκηση και την σωστή διατροφή.

Ποια είναι η Itsdesifit

Ποια είναι η Itsdesifit

Η γνωστή σε όλους με το όνομα του account της, @Itsdesifit ή αλλιώς Desiree είναι personal trainer από την Ιταλία αλλά έχει εδραιωθεί στις ΗΠΑ. Τα προγράμματα γυμναστικής της έχουν γίνει χρυσά και η ίδια έχει πάρα πολλούς ακόλουθους σε όλα τα social media.

Ποια είναι η Kit Rich

Kit Rich ποια είναι

H Kit Rich, είναι Pilates expert, συγγραφέας αλλά και ομιλήτρια. Η ίδια, έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο να αγαπήσουν την γυμναστική και την άσκηση.

Αγαπημένο