ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η Ελμίρα Μπεγκάτη σου λέει όλα όσα θες να μάθεις για τα Kangoo Jumps

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την τοπ γυμναστική που επιλέγουν οι celebrities!
3
'
Ελμίρα Μπεγκάτη kangoo jumps

Τα τελευταία χρόνια, με την συμβολή της τεχνολογίας, η γυμναστική αποκτά μια νέα μέθοδο, την γνωστή σε όλους Kangoo Jumps. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει από διάφορους λογαριασμούς στο Instagram, κόσμο που λατρεύει ν’ ασχολείται με την συγκεκριμένη γυμναστική. Αν δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται, αρκεί να φανταστείς πώς είναι ένα καγκουρό όταν πηδάει. Η Ελμίρα Μπεγκάτη, personal trainer, μας λέει περισσότερα για τη νέα αυτή τάση στη γυμναστική που ήρθε για να μείνει.

Το Kangoo Jumps είναι ένα είδος αερόβιας και αναερόβιας γυμναστικής για όλους, χωρίς κάποιον περιορισμό στην ηλικία, δηλαδή απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά.

Κάθε μάθημα μπορεί να εκτελεστεί είτε με μουσική είτε χωρίς, ανάλογα με το είδος που κάνουμε. Μπορεί, επίσης, να περιλαμβάνει χορογραφία, ασκήσεις, παιχνίδι, πάλι ανάλογα το είδος Kangoo που επιλέγουμε, πάντως όλα περιλαμβάνουν τη διασκέδαση.

Μάθε ακόμα: Γυμναστική για αρχάριους: 4 βασικές συμβουλές για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα

Ποια είναι τα είδη του Kangoo; 

Εικόνα
kangoo jumps γυμναστική
shutterstock

 

Τα είδη του Kangoo Jumps είναι:

  • KANGOO POWER (βασικό πρόγραμμα και το πιο δυνατό)
  • KANGOO DANCE
  • KANGOO BOOTCAMP (ασκήσεις)
  • KANGOO DISCOVERY (παιδικό)
  • KANGOO KICK AND PUNCH

Τα οφέλη των Kangoo Jumps 

Εικόνα
kangoo jumps Ελμίρα Μπεγκάτη

Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος παράγονται αυξημένα επίπεδα ενδορφίνης (ορμόνη της χαράς), άρα γίνεται αντιληπτό πως πέρα από τη σωματική μας ευεξία ενισχύει και την ψυχική μας ευεξία.

Αποβάλλει το στρες, την ένταση, το αίσθημα πονοκεφάλου και καταπολεμά την κατάθλιψη.

Κατά την άσκηση αυτή αυξάνεται η πρόσληψη οξυγόνου από τον οργανισμό, καθαρίζουν οι πνεύμονες και καίγεται το σπλαχνικό λίπος από τα ζωτικά όργανα στην περιοχή της κοιλίας.

Ειδικά στις γυναίκες συνεισφέρει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας από τον πρώτο κιόλας μήνα με σημαντική μείωση του 60% της κυτταρίτιδας.

Διάβασε και αυτό: Οι ασκήσεις που «νικούν» την κυτταρίτιδα

Βελτιώνει, επίσης, την κυκλοφορία του αίματος αλλά έχει και καρδιαναπνευστικά οφέλη για τον οργανισμό.

Για να παρακολουθήσει κάποιος το μόνο που χρειάζεται είναι οι μπότες αναπήδησης, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα όργανα γυμναστικής όπως βαράκια κτλ. Ένα πρόγραμμα εκγύμνασης Kangoo Jumps μπορεί να γίνει κάλλιστα σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Τι πρέπει να προσέξεις πριν κάνεις Kangoo Jumps

Τα Kangoo Jumps Rebound Shoes όχι μόνο δεν καταπονούν το σώμα, αλλά έχοντας μόνο αυτές στην αγορά το σύστημα IPS (IMPACT PROTECTION SYSTEM), μπορούν να βοηθήσουν στην ταχύτερη αποκατάσταση των τραυματισμών.

Αρκεί η προπόνηση να γίνεται με τις αυθεντικές (και μόνο!) μπότες και όχι με απομιμήσεις, καθώς οι υπόλοιπες δεν εγγυώνται την αποτελεσματική απορρόφηση των κραδασμών κατά την άσκηση. Επίσης θα πρέπει ένας ασκούμενος να εμπιστεύεται μόνο τους official KJ instructors oι οποίοι γνωρίζουν πώς θα πρέπει να εκτελούνται οι ασκήσεις και η σωστή τεχνική αναπήδησης.

Διάβασε ακόμα: Kangoo Jumps: Η τάση στην γυμναστική που πρέπει να δοκιμάσεις

Αγαπημένο