ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Fitness trends 2021: Πώς θα γυμναστούμε φέτος

Επίλεξε αυτό που ταιριάζει σε εσένα!
3
'
fitness-trends-2021

Μπορεί το 2020 να είναι στα.. τέλη του, όμως σε ό,τι αφορά τα fitness trends, δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές μέσα στην επόμενη χρονιά. Η γυμναστική στο σπίτι, αλλά και με την βοήθεια της τεχνολογίας, θα παραμείνει στην ζωή μας και το 2021, μιας και τα fitness trends της χρονιάς που έρχεται είναι κατά κάποιο τρόπο σε επανάληψη με τα περσινά. Αν είναι στους στόχους σου για το νέο έτος το να γίνεις πιο fit, μπορείς βέβαια να πάρεις ορισμένες ιδέες ώστε να βρεις ποιο είδος γυμναστικής ταιριάζει περισσότερο σε εσένα, ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Τα μεγαλύτερα fitness trends του 2021

Digital Fitness

Δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι γενικά η άσκηση μέσω της τεχνολογίας θα παραμείνει στην ζωή μας και το 2021. Μπορείς να βρεις πάρα πολλά προγράμματα γυμναστικής στο διαδίκτυο, μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα εξ αποστάσεως ή ακόμα και να γραφτείς σε μαθήματα ειδικών. 

fitness-trends-2021-poia-einai

Γυμναστική στο σπίτι

Αν είσαι από τους τύπους που βαριούνται την άσκηση, τότε τέρμα οι δικαιολογίες! Μπορείς να ζητήσεις από ειδικό να σου βγάλει ασκησιολόγιο για το σπίτι σου και να πάρεις βασικά εργαλεία γυμναστικής όπως για παράδειγμα βαράκια και ένα ειδικό χαλάκι ώστε να γυμνάζεσαι. Με μόλις 20 λεπτά τη ημέρα, σίγουρα θα δεις αλλαγή.

fitness-trends-2021-texnologia

Η περιβόητη μετακίνηση 6 και το περπάτημα

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν έχει στείλει τον κωδικό για την μετακίνηση 6. Το περπάτημα, το τρέξιμο αλλά και το ποδήλατο, είναι από τα μεγαλύτερα trends που μπήκαν στην ζωή μας το 2020 αλλά αναμένεται να παραμείνουν στην καθημερινότητά μας και το 2021. 

Μιας και σίγουρα μέσα στους στόχους σου για το 2021 είναι το να γίνεις πιο fit, μπορείς να πειραματιστείς με τα παραπάνω trends και να δεις ο ίδιος την αλλαγή σε εσένα, με ή χωρίς COVID - 19. Είναι άλλωστε στο χέρι σου.
 

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!