ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 fitness trends που έχουν πλέον ξεχαστεί

Από τα 70's και τα 80's
3
'
fitness trend που ξεχάστηκαν

Η μόδα μπορεί να κάνει κύκλους, αλλά ορισμένα fitness trends που αγαπήσαμε όλοι στο παρελθόν, έχουν πλέον ξεχαστεί ή και θεωρούνται passe. Μάλιστα, αν και είχαν προκαλέσει φρενίτιδα όταν έκαναν την εμφάνισή τους σε ταινίες ή σε διαφημίσεις, με ορισμένα από αυτά απορούμε για το πώς τα είχαμε βάλει στην καθημερινότητά τους. Επειδή ωστόσο τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για trends, δείτε ποια είναι τα 4 πιο επικά fitness trends που έχουν πλέον ξεχαστεί!

Το Roller skating από το 1979

Όταν η Olivia Newton John φωτογραφήθηκε το 1979 με πατίνια για μεγάλο περιοδικό, εκατομμύρια νέες από όλο τον κόσμο έτρεξαν να πάρουν και αυτές πατίνια. Μετά βέβαια, ακολούθησαν και οι νεαροί και κάπως έτσι όλος ο πλανήτης (σχεδόν) έκανε σε πλατείες, πεζοδρόμια μέχρι και δρόμους πατίνια. Πλέον, ελάχιστοι έφηβοι τα ζητούν ως δώρο από τους γονείς τους και δεδομένου ότι ευθύνονταν για πολλά ατυχήματα, αυτό το fitness trend ίσως να είναι καλύτερα που έμεινε 40 χρόνια πίσω!

fitness-trends-pou-ksexastikan-rollers

Το Racquetball

Έκανε την εμφάνισή του το 1984 και ήταν κάτι ανάμεσα σε τένις και αμερικάνικο handball. Είχε πάρα πολλούς fans αλλά αν και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική, δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα στην ευρύτερη Ευρώπη και τελικά σήμερα, πρέπει να παίζεται από ελάχιστους ανθρώπους ανά τον κόσμο. Εντάξει, όχι και άδικα...

fitness-trends-pou-ksexastikan-raquetball

Το Thighmaster που έμεινε στα 90's

Το μακρινό 1990, η γυμναστική μπήκε για τα καλά στην τηλεόραση με δεκάδες εκπομπές να κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα από τα μεγαλύτερα trends της εποχής ήταν το Thighmaster, ένα όργανο γυμναστικής που βοηθούσε να τονώσεις τους μηρούς σου και να κάνεις καλλίγραμμα πόδια. Αν και είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, πλέον δε νομίζω να το χρησιμοποιεί και κανείς.

Συγκριτικά βέβαια με αυτά, υπάρχουν και άλλα fitness trends τα οποία ήταν ιδιαίτερα διαχρονικά και αν και εμφανίστηκαν δεκαετίες ή και χρόνια πριν, έχουν παραμείνει μέχρι και σήμερα στην ζωή μας. Ποιος δεν κάνει άλλωστε μέχρι και σήμερα yoga, spinning ή και crossfit; Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να βρεις τον τρόπο και το είδος γυμναστικής που ταιριάζει σε εσένα. Μόλις το εντοπίσεις, δεν θα το αλλάζεις με τίποτα, ακόμα και αν δεν είναι... top trend!

 

 

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!