ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Τζορτζ: Το σχόλιο που έκανε στους συμμαθητές του για τον πατέρα του- “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς για αυτό…”

Φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ παρόλο που είναι 9 χρονών έχει καταλάβει ήδη τα καθηκόντά του στην βασιλική οικογένεια
29.09.2022
1
'
Πρίγκιπας Τζορτζ: Το σχόλιο που έκανε στους συμμαθητές του για τον πατέρα του- “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς για αυτό…” Πρίγκιπας Τζορτζ

Ο πρίγκιπας Τζορτζ παρότι είναι 9 χρονών γνωρίζει πολύ καλά τα καθήκοντα του, αλλά και τους ρόλους που έχουν οι γονείς του στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Μάλιστα ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον σε αντιπαράθεση που είχε με τους συμμαθητές του ξεκαθάρισε την θέση του για την οικογένεια του.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η περιουσία του πριγκιπικού ζευγαριού

Εικόνα
Πρίγκιπας Τζορτζ: Το σχόλιο που έκανε στους συμμαθητές του για τον πατέρα του- “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς για αυτό…”

 

Για την ακρίβεια τους είπε να προσέχουν, διότι ο πατέρας του θα γίνει βασιλιάς. Ή τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται η συγγραφέας της βασιλικής οικογένειας Katie Nicholl στο βιβλίο της “The New Royals”.

Ακόμη η ίδια συγγραφέας αναφέρει στο βιβλίο της πως τα παιδιά του πρίγκιπα και τις πριγκίπισσας της Ουαλίας μεγαλώνουν γνωρίζοντας τους κανόνες της μοναρχίας και έχουν υψηλά την αίσθηση του καθήκοντος.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ γνωρίζει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς, ωστόσο οι γονείς του προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με πολλές ευθύνες.

«Ο George αντιλαμβάνεται πως μια μέρα θα γίνει βασιλιάς. Ως παιδί κάποια στιγμή τσακώθηκε με τους συμμαθητές του, απαντώντας τους με τη φράση “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό να προσέχετε”».

Σε άλλο βιβλίο, που κυκλοφόρησε πέρυσι, με τίτλο “Battle of Brothers” του Robert Lacey επισημαίνεται πως ο στόχος του πρίγκιπα Ουίλιαμ ως πατέρα είναι να δώσει στα παιδιά του μια φυσιολογική ανατροφή.

Ρίξε μια ματιάThe Crown: Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που έχει κάνει ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ για τη σειρά

Αγαπημένο