ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η περιουσία του πριγκιπικού ζευγαριού

Η αμύθητη περιουσία του πριγκιπικού ζευγαριού
24.09.2022
1
'
Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η περιουσία του πριγκιπικού ζευγαριού Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον

Με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η περιουσία της βασιλικής οικογένειας εκτιμάται περίπου στα 18 δις. λίρες που κληρονόμησε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ αλλά και οι διάδοχοί του.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα αποκτήσει αρκετά κτήματα από τον πατέρα του, όπως ένα συγκρότημα στην Κορνουάλη με καθαρά περιουσιακά στοιχεία ύψους 1,2 δισ. δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων του γηπέδου κρίκετ στο Λονδίνο, της πρώην κατοικίας του Καρόλου στο Highgrove House και των νήσων Σίλι.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρειΒασιλιάς Κάρολος Γ': Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η αμύθητη περιουσία του νέου μονάρχη

Εικόνα
Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η περιουσία του πριγκιπικού ζευγαριού

 

Η περιουσία του, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό ΟΚ, εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 30 εκατομμύρια λίρες. Πιστεύεται ότι κληρονόμησε πάνω από 20 εκατομμύρια λίρες από την αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία έλαβε σε ηλικία 30 ετών και επτά εκατομμύρια λίρες από τη μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ και προγιαγιά του, η οποία πέθανε το 2002.

Να αναφέρουμε πως όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανέβει στο θρόνο θα κληρονομήσει επίσης την περιουσία του νέου μονάρχη, τη βασιλική συλλογή έργων τέχνης και έναν μισθό από τη βρετανική κυβέρνηση που εκτιμάται σε περίπου 10 εκατομμύρια λίρες.

Από την άλλη η Κέιτ Μίντλετον όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Αβαείο του Ουέστμινστερ είχε ήδη μια περιουσία που άγγιζε τα 10 εκατ. ευρώ.

Όλα τα έξοδα της Κέιτ Μίντλετον για την ώρα καλύπτονται από την περιουσία του πρίγκιπα Καρόλου, πράγμα που σημαίνει ότι τα περισσότερα από τα προσωπικά της χρήματα παραμένουν αδαπάνητα.

Ρίξε μια ματιά: Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει τίτλους για τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ;

Αγαπημένο