ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το ιδιαίτερο παρατσούκλι που της έχουν δώσει στο σχολείο λόγω του έντονου χαρακτήρα της

Πώς αποκαλούν την επτάχρονη κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον;
1
'
Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το ιδιαίτερο παρατσούκλι που της έχουν δώσει στο σχολείο λόγω του έντονου χαρακτήρα της Abaca

Η επτάχρονη κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, Σάρλοτ φέρεται να έχει αποκτήσει ένα ξεχωριστό παρατσούκλι μεταξύ των φίλων της στο σχολείο, σύμφωνα με τη royal expert, Katie Nicholl.

 

Η μικρή πριγκίπισσα, η οποία είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής για το θρόνο, αποκαλείται «κυνηγός της περιπέτειας» από τους συνομηλίκους της, καθώς επίσης και «αγοροκόριτσο», γεγονός που συνδέεται με την προσωπικότητά της, όπως λέει η Katie Nicholl.

Εικόνα
σαρλοτ

Η royal expert εξηγεί επίσης ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι ευρέως γνωστή και ως «Warrior Princess», δηλαδή «Πριγκίπισσα του πολέμου». Το συγκεκριμένο παρατσούκλι της δόθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο νηπιαγωγείο Willcocks, ενώ υποστηρίζει επιπλέον πως θα μπορούσε το «Warrior Princess» να συνεχίσει να την «ακολουθεί», καθώς όσο μεγαλώνει δείχνει ακόμα περισσότερο τη «ζωηρή προσωπικότητά» της.

Μιλώντας στο «Entertainment Tonight», η Κέιτ Μίντλετον είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το παρατσούκλι της κόρης της: «Προφανώς κέρδισε αυτό το παρατσούκλι γιατί από τη μία είναι πριγκίπισσα, αλλά από την άλλη είναι και αρκετά αγοροκόριτσο».

Εικόνα
σαρλοτ

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: Τι ζητάει για να βρεθεί στη στέψη του πατέρα του Βασιλιά Καρόλου Γ’;

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Της αρέσει να σκαρφαλώνει στα δέντρα και είναι κυνηγός της περιπέτειας, ήταν από πάντα αρκετά γνωστή για την έντονη προσωπικότητά της. Αναρωτιέμαι αν αυτό μπορεί να είναι ένα παρατσούκλι που θα της κολλήσει».

Εικόνα
σαρλοτ

Πέρα όμως από τα εν λόγω παρατσούκλια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αποκαλούν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο την κόρη τους.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποκαλούσε στο παρελθόν τη μονάκριβη κόρη του «Mignonette», που σημαίνει «μικρή και λεπτή» στα γαλλικά, ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναφερόταν στη Σάρλοτ με τη σύντομη εκδοχή του ονόματός της, δηλαδή την προσφωνούσε «Lottie».

Εικόνα
σαρλοτ

Φωτογραφικά πρακτορεία: Abaca

Μάθετε ακόμα: Μαρί Σαντάλ- Παύλος Γλύξμπουργκ: Δείτε το αριστοκρατικό σπίτι τους στο Λονδίνο με το λευκό μάρμαρο να κυριαρχεί

Αγαπημένο