ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αθηνά Οικονομάκου: Απαθανατίζει τη μικρή Σιέννα να παίζει με τη γιαγιά της στην αυλή του σπιτιού

Οι γλυκιές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου!
1
'
Αθηνά Οικονομάκου: Απαθανατίζει τη μικρή Σιένα να παίζει με τη γιαγιά της στην αυλή του σπιτιού Αθηνά_Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο το 2013 και η Αθηνά Οικονομάκου έχει περιγράψει σε συνέντευξή της πώς ακριβώς βρέθηκε ο ένας στη ζωή του άλλου: «Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω “εγώ αυτόν θέλω”! Έτσι ακριβώς!

Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα “Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει”. Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά. Τις επόμενες 2-3 ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε!».

Εικόνα
αθηνα

Μάθετε ακόμα: Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ο γιος της είναι vegan "από κούνια" - Το υγιεινό γεύμα που του ετοίμασε

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, το Μάξιμο και τη Σιέννα-Ηλέκτρα, που είναι η μεγάλη τους αδυναμία και προτεραιότητα.

Σπάνια, η ηθοποιός δημοσιεύει στιγμιότυπα με την οικογένειά της, ωστόσο, αυτή τη φορά, μοιράστηκε δύο γλυκιές φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε την κόρη της να παίζει με τη γιαγιά της στην αυλή του σπιτιού και μας έκανε να «λιώσουμε».

Τι πιο όμορφο άλλωστε από αυτό δέσιμο, γιαγιάς και εγγονής!

Εικόνα
αθηνα
Εικόνα
αθηνα

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Τα παιχνίδια με τις κόρες της σε παραλία της Μυκόνου

Αγαπημένο