ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αθηνά Οικονομάκου: "Δεν τα κάνω όλα σωστά και τέλεια, όπως θα ήθελα"

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός
24.07.2023
1
'

Στην Reallife και την Κορύνα Μανταγάρη μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μια εξομολόγηση για το πώς συνδυάζει δουλειά και μητρότητα.

 «Ο γιος μου, Μάξιμος είναι πέντε ετών και η Σιέννα δύο. Τη βλέπω και δεν το πιστεύω πότε έγινε δύο χρονών! Έχει περάσει την περίοδο του μωρού και έχουμε τόσο καλή επικοινωνία. Περπατάει πλέον άνετα, δεν έχω φόβο μην πέσει, μην φάει κάτι… Φαντάζομαι ότι θα περάσω το φετινό καλοκαίρι με μεγαλύτερη ηρεμία με τα παιδιά μου. Ελπίζω να πάμε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Γύθειο. Τον Αύγουστο θα πάμε στη Σαντορίνη, εκεί όπου ο σύζυγός μου έχει ξενοδοχείο. Για να τον υποστηρίξω κι εγώ και να μπορεί να δουλεύει παράλληλα με οικογενειακές διακοπές», δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου και συνέχισε:

«Προσπαθώ, δεν τα καταφέρνω πάντα. Δεν τα κάνω όλα σωστά και τέλεια, όπως θα ήθελα. Έχω έναν πολύ καλό προγραμματισμό, έχω ανθρώπους που με βοηθούν και με στηρίζουν, κάνω πράγματα που αγαπώ, που σημαίνει ότι τα κάνω με περισσότερη ευκολία και δεν κουράζομαι τόσο εύκολα. Δεν θυμώνω με τον εαυτό μου, δεν με κρίνω αυστηρά, συγχωρώ τα λάθη μου και αποδέχομαι τις αδυναμίες μου, οπότε, και κάτι να μην πάει σωστά, δεν είμαι τόσο αυστηρή πια.

Κάποιες περιόδους τα καταφέρνω καλύτερα, κάποιες είναι πιο δύσκολες, κοιτάζω να μοιράζω τον χρόνο μου σε όλα αυτά που κάνω με μία ισορροπία, ώστε να είμαι εγώ χαρούμενη. Φυσικά, πάντα με απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά μου, τον άνδρα μου και τα παιδιά μου. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

Αγαπημένο