ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αθηνά Οικονομάκου: "Αυτό που είχα σκεφτεί ήταν να τα παρατήσω όλα και να ασχοληθώ με τις δικές μου επιχειρήσεις"

Η αποκάλυψη της ηθοποιού
07.08.2023

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο, με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη νέα σειρά του ANT1, «Ο πρώτος από εμάς». Η ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν θα άφηνε την καριέρα της για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου.

Θα άφηνες τα πάντα για να ασχοληθείς μόνο με τις επιχειρήσεις του συζύγου σου;

Δεν έχω καμία σχέση με τις επιχειρήσεις του συζύγου μου, πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό (γέλια); Δεν θα το ήθελα ούτε εγώ κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και ο σύζυγός μου. Διαχωρίζουμε τα επαγγελματικά και αυτό μας κάνει να μην τα συζητάμε πολύ και στο σπίτι. Αυτό που είχα σκεφτεί, ήταν να τα παρατήσω όλα και να ασχοληθώ με τις δικές μου επιχειρήσεις, αλλά η αγάπη μου για την υποκριτική και το θέατρο δεν με άφησε να κάνω κάτι τέτοιο.

Πως γίνεται να τα προλαβαίνεις όλα και μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος, αλλά και ηθοποιός της πρώτης γραμμής;

Κάνω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Το κάνω με την καρδιά μου και νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και δεν βαρυγκωμάω. Υπάρχουν πολλές δύσκολες μέρες στη δουλειά. Πολύωρα γυρίσματα, να γυρνάω στο σπίτι πολύ αργά, να πρέπει να κοιμηθώ και την άλλη μέρα το πρωί ξανά στο γύρισμα, να μην προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου ξύπνια. Αλλά μ’ αυτή τη δουλειά γεμίζω ψυχικά και περνάω πολύ καλά. Όλα άλλωστε θέλουν θυσίες σ’ αυτή τη ζωή.

Αγαπημένο