ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

4+1 ιδέες για παιχνίδι μικρών και μεγάλων στο αυτοκίνητο

Οι τρόποι για να περάσετε ευχάριστα ένα οικογενειακό ταξίδι!
20.09.2021
3
'
 Παιχνίδια μικρών και μεγάλων στο αυτοκίνητο

Το να ζει κανείς στην πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι ωραίο! Είναι όμως αρκετές οι φορές που μια απλή μετακίνηση με το αμάξι, μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο από ότι πιστεύαμε. Δεν υπάρχει όμως λόγος για να χάσουμε την διάθεση μας ή να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Στο παρακάτω άρθρο το Pricefox βρήκε τις πιο συναρπαστικές ιδέες για μικρούς και μεγάλους ώστε κάθε μετακίνηση να είναι μια νέα περιπέτεια!

H καθημερινότητα μας ξοδεύεται κυρίως στις βασικές μας υποχρεώσεις, όπως το να πάμε στην εργασία μας, να πάμε για ψώνια, να κάνουμε τις εξωτερικές δουλειές μας, αν υπάρχουν παιδιά να πάμε και τα ίδια στις υποχρεώσεις τους και στις δραστηριότητες τους και έτσι μένει ελάχιστος χρόνος τόσο για εμάς όσο και για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας μας, που να απολαύσουμε χαλαρωτικές στιγμές και φυσικά το να συμμετέχουμε σε παιχνίδια!

Εκεί λοιπόν έρχεται ο χρόνος να παίξει το δικό του και θα έλεγα το σημαντικότερο ρόλο. Ο χρόνος μέσα στο αμάξι μπορεί να είναι αρκετά εποικοδομητικός αρκεί να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας! Πάμε να δούμε 4+1 ιδέες για παιχνίδια στο αυτοκίνητο!

Βάζω κάτι στο μυαλό μου

Ένας στο αυτοκίνητο βάζει στο μυαλό του πχ που είναι στο σπίτι. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούν να το εντοπίσουν με ερωτήσεις που έχουν μόνο ναι ή όχι. Όποιος το βρει βάζει εκείνος κάτι στο μυαλό του!

Λέξεις και τραγούδι

Κάθε παίκτης λέει μια λέξη και οι υπόλοιποι ψάχνουν τραγούδι που να υπάρχει και πρέπει να το τραγουδήσουν. Όποιος το βρει πρώτος ορίζει την επόμενη λέξη.

Μπλε ιστορίες ( το αγαπημένο μου)

Πλέον έχει βγει και σε επιτραπέζιο τσέπης και μπορείτε πάντα να το έχετε στο αμάξι. Ένας παίκτης λέει το τέλος μιας ιστορίας και όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να βρουν τι συνέβη.

Όπου τελειώνει εκεί αρχίζεις

Ξεκινάει ένας παίκτης λέει ένα τραγούδι και εκεί που σταματάει πρέπει ο άλλος να συνεχίσει ένα διαφορετικό τραγούδι που έχει την ίδια λέξη. (Προσοχή! Τα παιδιά κάτω των 9 ετών ειλικρινά κερδίζουν πάντα!!)

Χορευτικό στα κόκκινα!

Εύκολο, γρήγορο με απλές κινήσεις και ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε και τους άλλους οδηγούς! Μόλις βρεθείτε σε κόκκινο φανάρι έχετε μερικά δευτερόλεπτα και αντί να αναστενάξετε και να πείτε «μα καλά 2 ώρες κάνει να ανάψει» ξεκινήστε με την αγαπημένη σας μουσική το χορευτικό σας και γελάστε με την ψυχή σας!

Βάλτε χρώμα στο χρόνο σας λοιπόν, δώστε μελωδία στη μέρα σας, απολαύστε τους ήχους και τα γέλια τόσο τα δικά σας όσο και των παιδιών σας, που δημιουργούνται  με το να δίνεται προσοχή σε αυτά παίζοντας ακόμα και σε μικρές διαδρομές! Μάθετε στον εαυτό σας και τους γύρω σας, πως να δημιουργούν και να αγγίζουν την ομορφιά κάθε ώρας που κυλάει!

Πριν ξεκινήσεις τις πιο παιχνιδιάρικες λοιπόν διαδρομές σου με το αμάξι, βεβαιώσου ότι έχεις μαζί την φαντασία σου και φυσικά την ασφάλεια αυτοκινήτου σου! Μην ξεχνάς με ένα κλικ στο Pricefox, μπορείς μέσα από απλά βήματα να συγκρίνεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα πάνω από 40 πακέτα της αγοράς, να βρεις και να αγοράσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει καλύτερα και να κάνεις τις πιο ξέγνοιαστες διαδρομές, ήρεμος και φυσικά με φαντασία και όρεξη για παιχνίδι!

Αγαπημένο