Ραβανί με ινδοκάρυδο

10.02.2023
1
'
Ραβανί με ινδοκάρυδο

 Υλικά:

  • 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 150 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 4 μεσαία αβγά
  • 1 βανίλια
  • 150 γρ. ινδοκάρυδο

Για το σιρόπι:

  • 500 γρ. ζάχαρη
  • 530 ml νερό
  • φλούδες από ένα λεμόνι ακέρωτο

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Δείτε και αυτό: Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου