ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

12 tips για να «ξεφορτωθείς» γρήγορα και εύκολα κιλά

O Εθνικός Οργανισμός Υγείας της Αγγλίας (NHS) συστήνει πως χρειάζεται να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου, για να μπορέσεις να χάσεις άμεσα και γρήγορα όσα κιλά θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι πια!
16.07.2021
3
'
ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ istock

Ίσως το καλοκαιράκι να μην είναι η καλύτερη περίοδος για να ακολουθείς διατροφές και να επενδύεις στη γυμναστική καθημερινά με την ίδια πυγμή, όμως αν θέλεις να διατηρήσεις ή να διαμορφώσεις για τη δική σου αυτοπεποίθηση τα κιλά σου, τότε δεν είναι και τόσο δύσκολο. Χρειάζεται κυρίως πειθαρχία και να ακολουθείς πιστά τις 12 παρακάτω συμβουλές που ολοκληρώνουν τα Do’s και τα Dont’s που πρέπει ή δεν πρέπει αντίστοιχα να κάνεις αν θέλεις να  ρυθμίσεις το βάρος σου σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

1. Μην ξεχνάς ποτέ το πρωινό σου

Το να παραλείπεις το πρωινό γεύμα, σίγουρα δε θα βοηθήσει στην απώλεια κιλών. Χάνεις πιο μεγάλη ποσότητα θρεπτικών συστατικών απ’όση φαντάζεσαι και ενδέχεται να καταλήξεις να τρως περισσότερη ποσότητα φαγητού αργότερα, εξαιτίας της έντονης πείνας.

2. Συχνά και τακτικά γεύματα

Το φαγητό σε κανονικές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας βοηθά στην καύση θερμίδων με ταχύτερο ρυθμό. Μειώνει επίσης τον πειρασμό να καταναλώσεις  τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και ζάχαρη.

3. Λαχανικά και φρούτα

 

Εικόνα
frouta

 

Τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που είναι τα 3 βασικά συστατικά για την επιτυχή απώλεια βάρους. Περιέχουν επίσης πολλές βιταμίνες και μέταλλα.

4. Γίνε λίγο πιο δραστήρια

Το να είσαι ενεργός γενικά και να μην επαναπαύεσαι σε ένα καθιστικό τρόπο ζωής είναι το κλειδί για να χάσεις βάρος ή να το κρατήσεις σταθερό σε ένα ικανοποιητικό για σένα επίπεδο. Εκτός από τα πολλά οφέλη που έχει γενικά σην συνολική σου υγεία, η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην καύση των υπερβολικών θερμίδων που δεν μπορείς να χάσεις μόνο μέσω διατροφής.

5. Να πίνεις άφθονο νερό

Εικόνα
nero

Οι άνθρωποι συγχέουν μερικές φορές τη δίψα με την πείνα. Μπορείς να αποφύγεις την κατανάλωση επιπλέον αχρείαστων θερμίδων όταν αντιληφθείς πως ένα ποτήρι νερό είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές για να χάσεις εύκολα και γρήγορα κιλά στο elle.gr

Αγαπημένο