ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σίσσυ Χρηστίδου: H αλλαγή στην εμφάνισή της και ο τρόπος που έχασε κιλά

Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας
14.09.2023

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη, λίγο πριν την πρεμιέρα του «Χαμογέλα και πάλι». Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της και τα κιλά που έχασε.

Στο συμβόλαιό σου δεν έχουν αλλάξει πράγματα, στην εμφάνισή σου όμως η αλλαγή είναι θεαματική. 

Η φετινή χρονιά ήταν καλύτερη για μένα. Είχα φτάσει στο δεν πάει άλλο σε πολλά επίπεδα και έβαλα τα όριά μου σε όλα τα πλαίσια. Και στον εαυτό μου και στους άλλους απέναντί μου. Με το ίδιο σθένος που στάθηκα απέναντι στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, στάθηκα και απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό. Βρήκα ξανά τη δύναμή μου. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια είχα χάσει πολύ μεγάλος μέρος της δύναμής μου. Πλέον, αισθάνομαι ότι την έχω πάρει πίσω.

Σε ενοχλούσε η προηγούμενη εικόνα σου;

Όχι ιδιαίτερα. Είμαι ένας άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του. Πιο πολύ ενοχλεί τους άλλους… Με ενοχλούσε όμως πρακτικά που δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα στη δουλειά, αλλά δεν ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου.

Φαντάζομαι ότι σε ρωτάνε και στα social media πώς αδυνάτισες.

Ναι, το έχω γράψει κιόλας. Με έχει βοηθήσει πολύ η Μαρία Ψωμά, η οποία με είχε βοηθήσει να χάσω και τα κιλά της εγκυμοσύνης και στα δύο μου παιδιά. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι πολύ. Τα αποτέλεσμα ήρθε μετά από πολλούς μήνες , δεν έχει μέσα τρέλες, σκληροπυρηνικές δίαιτες και γυμναστήρια με τις ώρες. Είναι ένα συντηρητικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας.

Δεν σου έλειψε κάτι;

Κοίταξε, εγώ αν το πάρω απόφαση μετά δεν δυσκολεύομαι. Επειδή είχα πάντα αυτές τις μάχες με τα κιλά, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει που γίνεται ακόμα θέμα στις συνεντεύξεις και δίνει τίτλους στα sites. Με προβληματίζει το μήνυμα που περνάει στα νέα παιδιά, έχει αλλάξει η εποχή. Το καταλαβαίνω γιατί το κάνετε, είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει και πουλάει, και στα δικά μου social το βλέπω.

Για το σώμα σου πήγες σε ειδικό. Για τη ψυχή σου έκανες το ίδιο;

Πάω πολλά χρόνια σε ψυχολόγο. Ο ψυχολόγος μου με βοήθησε να διαχειριστώ όσα μου συνέβαιναν. Τον πόνο, την προδοσία, την απώλεια. Με άλλαξε. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν πριν ξεκινήσω ψυχοθεραπεία. 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - sissychristidou

Αγαπημένο