ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά για τον Αλεξάνδρου και την επιστροφή του Βασάλου στην εκπομπή της

Όσα είπε η παρουσιάστρια
13.11.2023
1
'

Την Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η οποία μίλησε για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο “Χαμογέλα και πάλι”, αλλά και για τον πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον καλώ κάθε χρόνο και του λέω: τι θα γίνει, θα γυρίσεις επιτέλους σπίτι; Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, βοήθησαν πολλοί παράγοντες στο να γίνει. Δεν είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το μπάτζετ της εκπομπής, αλλά εγώ και ο Νίκος Κοκλώνης. Δε θα απαντήσω σε αυτό σοβαρά, γιατί θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Δεν θέλω να εκθέσω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι ένα καλό παιδί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε θέλω να εκθέσω τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε πώς διαμορφώνονται τα μπάτζετ. Προφανώς έγιναν κάποιες ρυθμίσεις και ο Δημήτρης γνωρίζει» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα σας πω την αλήθεια όμως, ότι κόψαμε τον μισθό του Παύλου Σταματόπουλου στη μέση και ήρθε ο Κωνσταντίνος. Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαμε κλείσει για την εκπομπή από το καλοκαίρι και το λέγαμε στον Κωνσταντίνο από το καλοκαίρι» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο από την εκπομπή Breakfast@Star:

 

 

Αγαπημένο