ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σακίρα: Αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ- Ποιοι άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες είπαν “όχι”;

Τι συνέβη και η τραγουδίστρια αποφάσισε να μην εμφανιστεί στην διοργάνωση;
17.11.2022
1
'
Σακίρα: Αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ- Ποιοι άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες είπαν “όχι”; Photo/Abaca

Το Μουντιάλ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και σύντομα θα ξεκινήσει με σκοπό να εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά. Φέτος η διοργάνωση λαμβάνει μέρος στο Κατάρ, κάτι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα για πολλούς λόγους.

Παραδοσιακά στο παγκόσμιο κύπελλο συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Ωστόσο η κριτική πάνω στην φετινή διοργάνωση, εμπόδισε μερικούς από τους καλλιτέχνες που προτάθηκαν να τραγουδήσουν στην τελετή έναρξης, με αποτέλεσμα να αρνηθούν.

Δες και αυτό: Η νέα σύντροφος του Πικέ χορεύει...Σακίρα φορώντας τα εσώρουχά της και προκαλεί αντιδράσεις

Η Σακίρα είναι μια ακόμα από τις περιπτώσεις αυτές, που κλήθηκε να δώσει το παρόν αλλά δεν θα εμφανιστεί στο φετινό Μουντιάλ με το «El programa de Ana Ros».

 

Η Ντουα Λίπα και ο Ροντ Στιούαρτ είχαν προηγηθεί στην απόφαση τους αυτή, αφού είναι αντίθετοι με τον τρόπο εκτέλεσης των εργασιών και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δούλεψαν οι άνθρωποι για την διοργάνωση, καταπατώντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα τους.

Να σημειωθεί ότι έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για τις ακραίες καταστάσεις εξαθλίωσης των εργατών αλλά και το μεγάλο ποσοστό θανάτων, ενώ η νομοθεσία του Κατάρ είναι και ενάντια στην Λοάτκι κοινότητα.

Η Σακίρα φαίνεται ότι είχε συμφωνήσει να παρευρεθεί στην τελετή έναρξης, όμως στην πορεία άλλαξε την απόφαση της, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Η κίνηση της αυτή, πυροδότησε χιλιάδες θαυμαστές της Κολομβιανής τραγουδίστριας, με μηνύματα που επέκριναν την αρχική της απόφαση, καθώς με τον τρόπο αυτό «σιωπά» στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Έπειτα η τραγουδίστρια αρνήθηκε την πρόταση, με την παρουσιάστρια του παγκοσμίου κυπέλλου Αντριάνα Ντορόνσο, να ανακοινώνει: «Μου επιβεβαιώθηκε ότι η Σακίρα δεν θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει άλλο ρόλο σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Εικόνα
Σακίρα: Αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ- Ποιοι άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες είπαν “όχι”;

 

Ρίξε μια ματιά: Σακίρα: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο απέλυσε υπάλληλό της

Αγαπημένο