ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σακίρα: Η μακροσκελής ανάρτηση για τα παιδιά της και η δημόσια έκκληση

Όσα ανέφερε η τραγουδίστρια
1
'
Σακίρα: Η μακροσκελής ανάρτηση για τα παιδιά της και η δημόσια έκκληση Photo/Instagram

Μια ανάρτηση στο Instagram θέλησε να κάνει η Σακίρα, η οποία αναφέρθηκε στα παιδιά της και έκανε δημόσια έκκληση στους παπαράτσι για να σταματήσουν να κυνηγούν τους γιους της.

"Σε μια περίοδο με αλλαγές στη ζωή μου, είναι κατανοητό να υπάρχει αυτή η μόνιμη περιέργεια από μερίδα των ΜΜΕ για μένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου, ο Μίλαν και ο Σάσα, πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά και έχουν υποστεί συνεχές κυνηγητό από παπαράτσι και ΜΜΕ στην Βαρκελώνη.

Τώρα που αρχίζουμε ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές μας, παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των παιδιών μου. Σας ζητώ να σταματήσετε να τα ακολουθείτε ως την έξοδο του σχολείου τους ή να τα περιμένετε στην είσοδο του σπιτιού μας ή να κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, όπως συνέβαινε καθημερινά στην Βαρκελώνη, προκειμένου να πάρετε φωτογραφίες ή να αυξήσετε την τηλεθέασή σας. Θέλω να πιστεύω πως οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι έχουν την ευαισθησία να αντιληφθούν πως πρέπει να σεβαστούν την ψυχική υγεία δύο παιδιών 8 και 10 ετών, που θέλουν απλώς να ζήσουν μια ήρεμη ζωή και όχι να είναι διαρκώς στο επίκεντρο των ΜΜΕ.

Η έκκληση αυτή δεν γίνεται από μένα ως καλλιτέχνιδα, αλλά ως μητέρα που θέλει να προστατεύσει την ψυχική και συναισθηματική υγεία των παιδιών της, ώστε να ζήσουν μια χαρούμενη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Σακίρα.

 

Αγαπημένο