ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μελίνα Μεταξά: "Δεν ίσχυε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που φάνηκε ότι γινόντουσαν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο"

"Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι λέγανε ότι έχω αισθήματα για τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο όμως, δεν είχαμε καμία επαφή"
21.06.2023

Η Μελίνα Μεταξά σήμερα Τετάρτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” και μίλησε για την εμπειρία της στο “Survivor All Star”, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την  “κόντρα” που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο ριάλιτι επιβίωσης, με πολλούς να θεωρούν πως τρέφει συναισθήματα για εκείνον.

Όσα είπε η Μελίνα Μεταξά

«Δεν ίσχυε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που φάνηκε ότι γινόντουσαν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι λέγανε ότι έχω αισθήματα για τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο όμως, δεν είχαμε καμία επαφή. Είχαμε κάτι σαν κόντρα. Μου πήγαινε κόντρα από την αρχή οπότε, κι εγώ δεν έδινα καμία σημασία.

Είχα τον δρόμο μου και στην ουσία ήμουν μόνη μου. Λεγόντουσαν διάφορα πράγματα. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πει άλλα στον έναν, άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε στα κορίτσια, σε μένα κάποια άλλη, σε κάποια άλλη εμένα, οπότε γινόταν ένα μπέρδεμα. Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα ίσως. Να καλύψει το οτιδήποτε.

Με άφησε πολύ εκτεθειμένη γιατί εγώ έχω μια σχέση έξω από το παιχνίδι, είμαι εκεί και δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ούτε κρυφό αίσθημα, ούτε τίποτα. Από μόνοι τους έβγαιναν και λέγανε διάφορα», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Δείτε το βίντεο:

Αγαπημένο