ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Γιατί χωρίζει τις συντρόφους του πριν τα 26; Φίλος του δίνει την απάντηση

Η συνήθεια του ηθοποιού να κάνει σχέση με μικρότερες γυναίκες!
02.09.2022
1
'
Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Γιατί χωρίζει τις συντρόφους του πριν τα 26; Φίλος του δίνει την απάντηση Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να χωρίσει με την Καμίλα Μορόνε μετά από 5 χρόνια σχέσης.

Όπως είναι γνωστό ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έχει μια αδυναμία στις νεαρές γυναίκες και ειδικότερα, στα μοντέλα, όμως το ενδιαφέρον του παύει να υπάρχει, μόλις κλείσουν το 25ο έτος της ηλικίας τους.

Η Καμίλα Μορόνε ήταν η περίπτωση που επιβεβαίωσε το γεγονός, καθώς όλοι περίμεναν σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους πως οι δυο τους έβλεπαν την σχέση τους σοβαρά και σκεφτόντουσαν ακόμη και το ενδεχόμενο ενός αρραβώνα.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Brad Pitt: Τι είναι η νευρολογική διαταραχή "προσωποαγνωσία" από την οποία υποστηρίζει πως πάσχει

Εικόνα
Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Γιατί χωρίζει τις συντρόφους του πριν τα 26; Φίλος του δίνει την απάντηση

 

Ωστόσο, η είδηση του χωρισμού τους κάνει εδώ και λίγα 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου, με στενό φίλο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο να έρχεται να «δώσει εξηγήσεις» για τη συνήθεια του σταρ να χωρίζει τις συντρόφους του, λίγο πριν μπουν στα 26.

«Όταν τα κορίτσια φτάσουν στα 25, αναζητούν περισσότερα. Ψάχνουν να παντρευτούν και να ζήσουν με κάποιον. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλει ο Λίο. Δεν θέλει να κάνει οικογένεια και σίγουρα, δεν θέλει να βρίσκεται με γυναίκες που τον πιέζουν για κάτι τέτοιο», αναφέρει στην Post ο φίλος του ηθοποιού.

«Τη στιγμή που τον συναντά ένα κορίτσι, τότε αυτόματα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Αν "γεράσει", ξέρει ότι θα φύγει. Επίσης, αν τον "πλησιάσει" πολύ, ξέρει πάλι ότι θα φύγει. Μπορεί ο φίλος μου να έχει μεγαλώσει, αλλά το γούστο του δεν μεγαλώνει ποτέ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε ήταν μαζί τα τελευταία 5 χρόνια. Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών.

 

 

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στη Sun πως ο ηθοποιός και η 25χρονη πρώην σύντροφός του τερμάτισαν την σχέση τους «ήσυχα και πολιτισμένα».

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς το έληξαν», ανέφερε η πηγή, εξηγώντας πως τα φορτωμένα τους προγράμματα ήταν η βασική αιτία του χωρισμού τους. «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

Δες και αυτό: Τζόνι Ντεπ: Πάσχει από στυτική δυσλειτουργία σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα

Αγαπημένο