ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Καινούργιου: "Είχα γίνει ξεφτίλα! Είχα φάει γερό χέρι τότε"

Τι είπε η παρουσιάστρια;
14.09.2023
1
'

Μια αναφορά στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και στην επίπληξη που δέχθηκε από τον διευθυντή προγράμματος του Alpha έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. 

«Ήμουν τότε στον Alpha, τη χρονιά που τελείωνε το “Δέστε Τους” και φημολογείται ότι θα φύγει ο Νίκος, θα φύγει η Μαρία. Εγώ είχα την τηλεοπτική μου απειρία, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν τότε Διευθυντής Προγράμματος. Μου κάνουν έξω μία συνέντευξη, μου κάνουν μια ερώτηση για το τι θα γίνει και τους λέω: ναι, ο Νίκος θα φύγει και τα λοιπά. Δίνω μια συνέντευξη μόνη μου έξω κανονικά. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό μου, μου λένε: σε θέλει τώρα ο κύριος Καλημέρης στο γραφείο.


Στο μεταξύ βλέπω κάτι δηλώσεις του Τζώνη Καλημέρη που τον ρωτάνε και λέει: ποια είναι η Καινούργιου, είναι ο σταθμός και κάνει αυτές τις δηλώσεις; Είχα γίνει ξεφτίλα, το θυμάμαι. Πηγαίνω στο γραφείο του, του μιλούσα και στον πληθυντικό τότε, δεν τον ήξερα καλά τον άνθρωπο. Μου λέει: συγγνώμη, ποια είσαι εσύ; Είσαι το κανάλι για να κάνεις ανακοινώσεις σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι θα γίνει; Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη, είχα φάει γερό χέρι τότε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.


Δείτε το ακόλουθο βίντεο (μετά το 2:13):

 

 

Αγαπημένο