ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Οι πρώτες δηλώσεις για την δημόσια συγγνώμη της Σάσας Σταμάτη

Όλα όσα είπε.
01.09.2023

Μετά την δημόσια «συγγνώμη» της Σάσας Σταμάτη για το σκηνικό με την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και την διέκοψε, ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και σχολίασε τα όσα είπε εκείνη. 

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για την «συγγνώμη» της Σάσας Σταμάτη

«Δεν νομίζω ότι είδα την ίδια συγγνώμη με αυτήν που περιγράφετε. Ζήτησε συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς όχι από εμένα, μόνος μου έπαιζα. Επίσης, το βασικότερο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές. Όποιος πάει στο θέατρο ξέρει ότι όταν κάτι γίνεται και χαλά την παράσταση κυρίως προσβάλλεις τους θεατές. Τέλοσπάντων, δεν ξέρω τι σόι συγγνώμη ήταν αυτή μετά από 2 χρόνια. Να είναι καλά η γυναίκα, ελπίζω να ισορροπήσει μέσα της με ό,τι την έχει ταράξει» είπε αρχικά ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.


«Εγώ ποτέ δεν θα έκανα τέτοια σύνδεση για κανέναν άνθρωπο. Τέτοιου τύπου θέματα είναι πάρα πολύ σεβαστά, δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητιούνται δημόσια, είναι ευαίσθητα δεδομένα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να τα δημοσιοποιήσει, δικαίωμά του. Εγώ αποφεύγω να παίρνω θέση σε τέτοια σοβαρά ζητήματα. Για τέτοια θέματα καλό είναι να μιλάνε οι ειδικοί, όχι ο καθένας. Γι’ αυτό σας λέω πραγματικά πως ελπίζω αν η γυναίκα έχει τέτοια θέματα μέσα της, να τα λύσει. Εγώ έχω περάσει στη ζωή μου τέτοια περιπέτεια, και έχω ζητήσει βοήθεια και έχω βοηθηθεί. Είμαι υπέρ του να πηγαίνουν οι άνθρωποι να ζητάνε βοήθεια για τέτοια θέματα όμως αυτό δεν συνδέεται καθόλου και πουθενά με αυτό που έγινε στο θέατρο» απάντησε ο ηθοποιός σε ερώτηση αν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάσα Σταμάτη επηρέασαν τον τρόπο σκέψης της.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.

Αγαπημένο