ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δημόσια έκκληση στον Πρωθυπουργό! "Κάνω δημόσια έκκληση στον αξιότιμο και αξιόλογο άνθρωπο, να το κοιτάξει αυτό το πράγμα"

Τι είπε;
28.11.2023

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» το πρωί της Τρίτης και αναφέρθηκε στον Σταμάτη Γαρδέλη, που με αφορμή την υπόθεση του σπιτιού του χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Δαφνί.

«Για ποιον λόγο να γκρεμίσουν το τελευταίο αποκούμπι ενός ανθρώπου; Να τους γκρεμίσουν την τελευταία τους ελπίδα και να θάψουν τα όνειρά τους, τη ζωή τους  μέσα σε αυτά τα χαλάσματα, τα οποία θα μείνουν μπάζα και απλά θα περνάμε και θα χτυπάμε κιόλας.

Ο Σταμάτης είναι μια χαρά. Ο μόνος λόγος που πήγε στο Celebrity είναι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες. Δεν είναι ότι χρωστάει κάτι, είναι ότι σου επιβάλουν ένα πρόστιμο για το ίδιο σου το σπίτι, που κάποτε μία άλλη κυβέρνηση σου επέτρεψε να το χτίσεις. Αλλιώς να μην τους είχατε επιτρέψει να το χτίσουν. Όχι να του γκρεμίσεις αυτό που έχτισε. Και στο τέλος της ημέρας, δεν θα γίνει καλύτερη η χώρα αυτή με το να γκρεμίζει τα σπίτια των ανθρώπων. Η χώρα θα γίνει καλύτερη μόλις αρχίσει να μπαίνει μία τάξη σε άλλα πράγματα. Στα σχολεία, σε δρόμους…

Τόσο καιρό μιλάω σε εκπομπές και ό,τι και να πω το κόβουν. Μιλάω στο Instagram, μου ρίχνουν shadow ban, είναι σαν να με κρύβουν. Αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμη, ας είναι για κάποιους ανθρώπους. Και δεν είναι μόνο για τον Σταμάτη, είναι για πάρα πολύ κόσμο» είπε συγκινημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, κάνοντας στη συνέχεια δημόσια έκκληση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κάνω δημόσια έκκληση στον αξιότιμο και αξιόλογο άνθρωπο, τον κ.Κυριάκο Μητσοτάκη να το κοιτάξει αυτό το πράγμα. Δεν αφορά εμένα, αφορά πάρα πολλούς ανθρώπους και είναι αμαρτία από τον Θεό, σε μια ηλικία τέτοια, να τους πετάς στον δρόμο» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αγαπημένο