ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές- Το στιγμιότυπο στο σκάφος με τον σύντροφό της

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη
26.07.2022
1
'
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές- Το στιγμιότυπο στο σκάφος με τον σύντροφό της Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η γνωστή influencer ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύντροφό της, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δείτε το σαλόνι του σπιτιού που μένει με τον μέλλοντα σύζυγό της- Λευκό και μαύρο κυριαρχούν

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδειξε στους followers της, πως περνάει το καλοκαίρι της μαζί με τον σύντροφο της, αφού οι δυο τους έκαναν βόλτα στη θάλασσα με σκάφος.

Στο story της, η ίδια πόζαρε χαμογελαστή και δίπλα της καθόταν ο μέλλοντας σύζυγος της χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο του.

Είναι άλλωστε γνωστό πως ο σύντροφος της Δήμητρας Αλεξανδράκη δεν θέλει να απασχολεί την δημοσιότητα και για αυτό δεν ξέρουμε ούτε το όνομα του, αλλά δεν έχουμε δει ούτε φωτογραφίες του.

Μάλιστα το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου και σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Video file

 

Ρίξε μια ματιά: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι είναι το μέλασμα που εμφάνισε στο δέρμα της και πώς αντιμετωπίζεται;

 

Αγαπημένο