ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βασιλική Τρουφάκου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

Τι είπε η ηθοποιός;
19.12.2023
See the video

Τη Βασιλική Τρουφάκου υποδέχτηκε στο πλατό του "Night Out" το βράδυ της Δευτέρας (18/12) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ αλλων, για τον θάνατο του πατέρα της.

"Έχω δύο αδερφούς, είμαι η μικρότερη. Ο πατέρας μου είχε κάποια θέματα υγείας, δεν είναι πια στη ζωή. Ο μπαμπάς μου ήταν ο κλασικός πατέρας των 90’s που δούλευε, που έλειπε πολύ απ’ το σπίτι αλλά είχαμε καλή σχέση. Όταν χάνεται ένας γονιός από τη ζωή, μπαίνει μια μεγάλη τελεία. 

Αν έχεις ζήσει αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται από αυτό και μετά, όταν πια φύγει από τη ζωή, αρχίζει και ανήκει πια σε σένα αυτός ο άνθρωπος και όχι στην αρρώστια του. 

Τότε μπορείς πια να πλάσεις με το υλικό των αναμνήσεών σου αυτόν τον άνθρωπο, έτσι όπως ακριβώς θέλεις να τον θυμάσαι. Δεν ανήκει πλέον στην αρρώστια του, ούτε σε οποιαδήποτε ανεπάρκειά του. Γίνεται δικός σου πάλι, τον δικαιώνεις, αν έχεις δουλέψει κάποια πράγματα και έχεις αυτή την οπτική. Δεν είναι το θέμα βέβαια ότι, όταν πια κάποιος φύγει από τη ζωή, γίνεται άγιος" εξομολογήθηκε η Βασιλική Τριυφάκου.

Αγαπημένο