ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Jennifer lopez και Ben affleck: Η ιστορία αγάπης και ο συνδυασμός των ζωδίων που προμήνυε την επανασύνδεση

Πώς τα άστρα τούς έφεραν ξανά μαζί. Ποιά είναι όψη της επανασύνδεσης.
27.09.2021
3
'
Jennifer Lopez και Ben Affleck αστρολογικό ταίριασμα Shutterstock

Είναι πολύ πιθανό το ζώδιό σου να είναι Λέων και ο σύντροφός σου να είναι κι αυτός Λέων. Πόσο πιθανό όμως είναι, εκτός από το ίδιο ζώδιο, να έχεις και την ίδια Σελήνη με κάποιον; Όχι ιδιαίτερα σύνηθες. Αυτός ο σπάνιος συνδυασμός αφορά στο ταίριασμα της Jennifer Lopez, με ημερομηνία γέννησης 24 Ιουλίου του 1969, και ηλικία 52 ετών του Ben Affleck, με ημερομηνία γέννησης 15 Αυγούστου του 1972, (η ηλικία του είναι 49 ετών) και οι οποίοι έκαναν πρώτη φορά σχέση το 2001, και παρόλο που έφτασαν πολύ κοντά στον γάμο, τελικά ένα χρόνο μετά χώρισαν. Η επανασύνδεσή τους τον Ιούλιο του 2021 απασχολεί ακόμη τα media και όλοι αναρωτιούνται: θα κρατήσει αυτή τη φορά η σχέση τους;

Διάβασε επίσης το μαγικό αστρολογικό ταίριασμα τους Δούκισσας Νομικού με τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της

Η συναστρία Ήλιο Σελήνη στην όψη ενός ζευγαριού

Η Lopez και ο Affleck όπως προαναφέραμε έχουν το ίδιο ζώδιο και την ίδια Σελήνη. Ποια είναι η θέση της Σελήνης τους; Στον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει ότι είναι και οι δύο Λέοντες με Σελήνη στο Σκορπιό. Τι σημαίνει όμως αυτό;  

Το ''Ήλιο Σελήνη'' είναι μια πολύ σημαντική όψη συναστριάς, καθώς υποδηλώνει το βασικό ταίριασμα μεταξύ δύο ανθρώπων. Ο Ήλιος (ζώδιο) δείχνει τον εξωτερικό μας εαυτό και η Σελήνη τον εσωτερικό μας κόσμο. Το εν λόγω ζευγάρι είναι και οι δύο λαμπεροί και δυναμικοί Λέοντες που επιθυμούν τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους, όμως ο βαθύτερος εαυτός τους είναι ένας κλειστός και επιφυλακτικός και ιδιαίτερα ευαίσθητος Σκορπιός. Κατά βάση είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι δυστυχώς όμως έχουν τα φώτα του (Ήλιος – Σελήνη)  σε όψη διπλού τετραγώνου πράγμα, που σημαίνει ότι, παρόλο που μοιάζουν πολλοί ως χαρακτήρες και προφανώς έχουν τις ίδιες ανάγκες, δεν μπορούν εύκολα να καταλάβουν ο ένας τον άλλον, καθώς τα φώτα τους είναι σε μόνιμη σύγκρουση.

Ποια η διαφορά στις Αφροδίτες τους;

Παρόλο που έφτασαν πολύ κοντά στον γάμο το 2001, ο σύντομος αρραβώνας τους κατέληξε σε χωρισμό ένα χρόνο μετά. Η Jennifer Lopez με Αφροδίτη στον Δίδυμο είχε ήδη αρκετές σχέσεις, δύο γάμους στον ενεργητικό της και έναν ακόμα γάμο με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι με τον οποίο απέκτησε δίδυμα παιδιά. Και αυτός ο γάμος έληξε το 2011. Ο Ben Affleck από την άλλη με Αφροδίτη στον Καρκίνο φαίνεται ότι πάντα αναζητούσε την οικογένεια, πράγμα που επιβεβαιώνεται από τον γάμο του με την ηθοποιό Jennifer Garner με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Τελικά όμως χώρισε κι αυτός και έσμιξε  με την Lopez. Αξίζει να τονίσουμε ότι η Αφροδίτη της Lopez εκτός από τη θέση της στο ζώδιο του Διδύμου που παραδοσιακά θεωρείται "πεταλουδίτσα" δέχεται όψη τετραγώνου από τον Πλούτωνα, πράγμα που δείχνει ότι οι αισθηματικές της σχέσεις εκτός από απόλυτα παθιασμένες γίνονται εύκολα στάχτη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στη θέση τους δεν ξαναγεννιούνται άλλες ή αναγεννιούνται παλιές. Την ίδια όψη έχει και ο Ben Affleck, καθώς και η δική του Αφροδίτη τετραγωνίζει με τον γενέθλιό του Πλούτωνα, οπότε το ίδιο ισχύει και για εκείνον, παρόλο που η Αφροδίτη του είναι σε ένα ζώδιο που θεωρείται πιο αφοσιωμενο και πιστό όπως είναι ο Καρκίνος.

Τι πυροδότησε την επανασύνδεση

Ο διελαύνων Δίας στον Υδροχόο απέναντι από τον 7ο οίκο τους φαίνεται να είναι η αιτία της επανασύνδεσης η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει αυτή τη φορά ακόμα και σε γάμο. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να αγνοήσουμε και τη διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο στον έβδομο οίκο τους που είναι ο οίκος των σημαντικών σχέσεων και του γάμου. Με την αλλαγή της θέσης του Δία το 2022 και την παραμονή του Κρόνου στον έβδομό τους, η σχέση φαίνεται ότι θα δοκιμαστεί χωρίς να είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε επισημοποίηση ή χωρισμό. Το 2022 θα είναι η χρονιά κλειδί και για τους δύο, επομένως  αναμένουμε τις εξελίξεις σε αυτό το παράδοξο αστρολογικό ταίριασμα μεταξύ των δύο σταρ.

Διάβασε ακόμα: Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής τι λένε τα άστρα για το αστρολογικό τους ταίριασμα και τον γάμο τους που κρατάει 18 χρόνια.

Αγαπημένο