ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το μαγικό αστρολογικό τους ταίριασμα

Τι δείχνουν τα άστρα για τον παραμυθένιο έρωτά τους; Θα κρατήσει… για πάντα;  
22.09.2021
3
'
Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης το ζώδιό τους και αν ταιριάζουν

Τους βλέπεις σε φωτογραφίες στις αναρτήσεις τους στo Instagram και τα social και δείχνουν τόσο ταιριαστοί. Είναι όμως έτσι ή μήπως τα φαινόμενα… απατούν; Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ένα ζευγάρι που ο έρωτάς τους εξελίχθηκε στην πιο όμορφη ιστορία αγάπης και σε μια ζωή που πολλοί θα ζήλευαν. Η ημερομηνία γέννησης που έχει η Δούκισσα Νομικού είναι 7 Νοεμβρίου του 1986 και η ηλικία της είναι 34 ετών. Η  34χρονη παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, μοντέλο με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς έκανε σχέση με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη το καλοκαίρι του 2014. Ο γάμος τους έγινε στις 10 Ιουνίου 2017 στη Μύκονο και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Σάββα, γεννημένο στις 15 Μαρτίου του 2018 και την Αναστασία, γεννημένη στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ένα παραμυθένιος γάμος, μια παραμυθένια ζωή, δυο υπέροχα παιδιά, όμως η απορία πάντα θα υπάρχει στο μυαλό όλων: θα κρατήσει για πάντα αυτό το μαγικό ταίριασμα που αποθανατίζεται φωτογραφικά; Ας δούμε τι λένε τα άστρα.

Το μαγικό ταίριασμα

Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Η όψη τριγώνου των Ήλιων τους στα ζώδια του νερού επιβεβαιώνει ένα κλασικό τυχερό ταίριασμα. Η απαιτητική, δυναμική αλλά ευαίσθητη κατά βάθος Σκορπιός βρήκε το λιμάνι και την ασφάλεια αλλά και το ιδανικό πλαίσιο στην αγκαλιά του τρυφερού Καρκίνου, ο οποίος μεταξύ άλλων αποτελεί και έναν ιδανικό ζωδιακά πατέρα για τα παιδιά της. Το αστρολογικό τους ταίριασμα είναι αναμφισβήτητο, όμως μια πιο προσεκτική ματιά στο ωροσκόπιο της Δούκισσας αποκαλύπτει πολλά παραπάνω.

Είναι αδελφές ψυχές;

Ναι, είναι! Εκείνη έχει σελήνη στον Αιγόκερω σε όψη αντίθεσης με τον Ήλιο στον Καρκίνο εκείνου. Η όψη Ήλιου Σελήνη Αντίθεση δείχνει ότι, παρόλο που μπορεί να έχουν κάποιες διαφορές στη σύσταση του χαρακτήρα τους, τελικά συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Θα έχει διάρκεια η σχέση τους;

Εκείνη έχει Δία στον Ιχθύ σε όψη τρίγωνου με τον Ήλιο στον Καρκίνο εκείνου. Μια όψη που εκτός του ότι οδηγεί σε γάμο αποτελεί ένδειξη για διάρκεια μιας πολύ καλής ποιότητας σχέση. Επιπλέον, εκείνος έχει Κρόνο στην Παρθένο τρίγωνο με τη Σελήνη της στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική όψη που εξασφαλίζει μακροβιότητα στη σχέση. Και το τελευταίο που αξίζει να αναφερθεί: η Δούκισσα δεν είναι μόνο Σκορπιός. Έχει και Αφροδίτη στον Σκορπιό, πράγμα που αποτελεί μια επιπλέον ένδειξη ότι αγαπά με πάθος και αφοσίωση διαρκείας.

Διάβασε ακόμα: Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: τι λένε τα άστρα για τη σχέση τους

Αγαπημένο