ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Καταγγέλλει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, "Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο"

Όσα είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια
09.10.2023
1
'

Στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία έκανε υποστήριξε πως το 2017 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την απείλησε με αφορμή ένα θέμα που έπαιξε στην εκπομπή που παρουσίαζε τότε στο Ε!.

«To 2017 στο Ε! έκανα μία εκπομπή, την παρουσίαζα. Εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος τότε είχε σχέση με την Όλγα Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος – πλέον κουμπάρος του – ο Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει διάφορα στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει. Δεν ξέρω αν το έκανε στην πλάκα ή στα σοβαρά. Το 2017 έγινε.

Εγώ προσωπικά είχα πληροφορίες ότι το ζευγάρι περνούσε μία κρίση. Βγάζω εγώ το θέμα και το απόγευμα πηγαίνω με την οικογένειά μου στην παραλία. Χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω Δημήτρης Αλεξάνδρου. Εγώ μαζί του είχα πολύ καλές σχέσεις, δουλέψαμε μαζί στην Μενεγάκη, κάναμε μαζί βίντεο, ρεπορτάζ. Περνούσαμε πάρα πολύ ωραία. Τώρα τα λέμε χαρούμενα, αλλά δεν ήταν τότε.

Γυρίζει και με απειλεί. Μου λέει “να ξέρεις, θα κάνω αυτό και αυτό. Θα σε ξεφτιλίσω θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω”. Ήταν έξαλλος. Του είπα συγγνώμη αν σε στεναχώρησα και πως την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή θα το διορθώσω. Δεν είπαμε κάτι που να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου… Ήταν ο άνδρας μου δίπλα, το βάζω ανοιχτή ακρόαση να ακούει γιατί αυτά που έλεγε ήταν θέματα για μηνύσεις. Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται», είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

 

 

Αγαπημένο