ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εύη Σαλταφερίδου: Όσα είπε για τις σχέσεις της με τον Ηλία Γκότση μετά το Survivor All Star

Τι δήλωσε η ίδια;
1
'
See the video

Στην κάμερα της εκπομπής "Καλοκαίρι #Yes" μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου και αναφέρθηκε στις σχέσεις της, με τον Ηλία Γκότση.

"Όλα καλά ο καθένας κάνει την ζωή του, περάσαμε μία φάση οκευ τα συζητήσαμε δεν βγάλαμε άκρη τελείωσε εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν κρατάω κάποια κακία με κανέναν παίκτη ακόμη και τον Ηλία τον Γκότση καμία κακία δεν κρατάω. Ξέρω πάρα πολύ καλά, έχω καθαρή την συνείδησή μου, ξέρω πάρα πολύ καλά και τι έγινε στο παιχνίδι και ο ίδιος ξέρει.

Νομίζω ότι πιο πολύ είναι πικραμένος με τον τρόπο που έφυγε παρά με αυτό που έγινε πραγματικά, από πλευράς μου τουλάχιστον. Με κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω πρόβλημα, έχουμε μιλήσει με όλους χαίρομαι που όλοι είναι πάρα πολύ καλά, είναι χαρούμενοι όσοι είναι έξω τουλάχιστον γιατί τους λείπανε οι άνθρωποί τους. Είναι όλοι σε ένα mood που άφησαν πίσω το παιχνίδι οπότε και να είπαμε μια κουβέντα παραπάνω εκεί μέσα οκευ. Δηλαδή και με τον Τάκη που είχαμε πόσες διαμάχες δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε στην ίδια παρέα και να μην πούμε ένα γεια, δηλαδή αν είναι δυνατόν, όλα καλά", είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

 

Αγαπημένο