ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ηλίας Μπόγδανος: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε πως το έκανε unfollow ο Ηλίας Γκότσης

Τι είπε για τη λίστα Γκότση;
29.06.2023
See the video

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε στο «Πρωινό μας» τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star».

Ο ίδιος παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά ότι ήταν ο άνθρωπος που έγραψε την περιβόητη λίστα του Ηλία Γκότση, τονίζοντας ωστόσο πως ο συμπαίκτης του δεν αποβλήθηκε μόνο για αυτό από το παιχνίδι. Παράλληλα ο Ηλίας Μπόγδανος ξαφνιάστηκε όταν έμαθε πως ο Ηλίας Γκότσης τον έκανε unfollow από το Instagram.

«Η λίστα Γκότση ήταν ένα χαρτάκι που δε θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβει κάποιος πως το έχω γράψει εγώ, γιατί δεν ήξερε αγγλικά ο Ηλίας. Οπότε μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα. Τώρα από εκεί και πέρα, αυτό το πράγμα η παραγωγή το γνώριζε. Δεν το αρνούμαι. Εγώ έγραψα το χαρτάκι. Δεν το έδωσα εγώ, δεν είχα την επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι.

Ο Ηλίας κατά τη δική μου γνώμη και τα λεγόμενα ανθρώπων της παραγωγής δεν έφυγε για το χαρτάκι. Με το που τελείωσε όλο αυτό, εγώ πήγα και έπιασα τους ανθρώπους της παραγωγής και είπα ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Και μου είπαν πως ο Ηλίας δεν φεύγει μόνο για αυτόν τον λόγο. Από τη στιγμή που παρέμεινα, δίκαια για μένα, η απάντηση είναι εκεί πέρα. Όποιος παρανομούσε έφευγε» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όταν στη συνέχεια ο τραγουδιστής έμαθε πως ο Ηλίας Γκότσης τον έκανε unfollow μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star», φάνηκε να αιφνιδιάζεται και σχολίασε: «Όντως; Εντάξει! Στενάχωρο».

Αγαπημένο