ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χρησιμοποίησε τα γυάλινα μπουκάλια που έχεις για πέταμα για την πιο οικονομική καλοκαιρινή διακόσμηση

Και όμως είναι πιο χρήσιμα από ότι περίμενες!
3
'
χρωματιστά μπουκάλια διακοσμητικά istock

Ο καιρός γίνεται όλο και πιο καλοκαιρινός, και όπως είναι αναμενόμενο, ήρθε και η ώρα να αλλάξουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας και κατ΄επέκταση τη διάθεσή μας. Αν τόσο καιρό σκέφτεσαι μια αλλαγή, αλλά φοβάσαι το οικονομικό κομμάτι, τότε σου έχουμε απάντηση. Τα γυάλινα μπουκάλια που έχεις για πέταμα, δεν αποτελούν μόνο την πιο οικονομική καλοκαιρινή διακόσμηση, αλλά είναι και trend στο εξωτερικό αυτή την στιγμή.

Γιατί; Μα γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε το περιβάλλον, μιας και τα επαναχρησιμοποιούμε, αλλά και γιατί δίνουν μια διαφορετική αύρα στο σπίτι μας. Αν θες λοιπόν μια οικονομική καλοκαιρινή διακόσμηση, συνέχισε να διαβάζεις, καθώς σου έχουμε αρκετές ιδέες που θα λατρέψεις.

Διάβασε επίσης: Οι 5 πιο «δροσερές» ιδέες για μια καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιού βεράντας

Καλοκαιρινή διακόσμηση με μπουκάλια - Οι ιδέες που θα εντυπωσιάσουν 

Θα ξεκινήσουμε με τα πιο καλοκαιρινά και καθημερινά, που είναι τα γυάλινα μπουκάλια με άμμο και κοχύλια. Μπορείς είτε να τα γεμίσεις μέσα με άμμο και μικρά κοχύλια, ή μπορείς να τα γεμίσεις μέσα με άμμο και να κολλήσεις τα κοχύλια απέξω. Αν δεν θες να κολλήσεις τα κοχύλια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και σπάγγο και να τα κρεμάσεις απέξω.

Αν έχεις πιο ρομαντική διάθεση, μπορείς να «γεμίσεις» τα γυάλινα μπουκαλάκια σου με φωτάκια και να τα τοποθετήσεις κάτω στο πάτωμα, ως φαναράκια, ή ακόμη και στο τζάκι σου. Για να τα κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακά, μπορείς να προθέσεις και μερικές κορδέλες.

Εικόνα
οικονομική διακόσμηση με γυάλινα μπουκάλια
istock

 

Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και φωτιστικά από γυάλινα μπουκαλάκια; Και όμως γίνεται! Μάζεψε ότι γυάλινα μπουκάλια έχεις, ακόμη και μπουκάλια λικέρ και κρέμασε τα. Καλά διάβασες. Αν θες μπορείς μάλιστα να βάψεις και μερικά, για να δημιουργήσεις και μια διαφορετική ατμόσφαιρα στον χώρο σου. 

Εικόνα
διακόσμηση σαλονιού με γυάλινα μπουκαλάκια
istock

 

Εκτός από διακοσμητικά για το σπίτι, πολλές από αυτές τις ιδέες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την διακόσμηση επαγγελματικών χώρων, μέσα στο καλοκαίρι, όπως και για στολισμούς γάμων και σε βαφτίσια.

Αγαπημένο