ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Διακόσμηση μικρού σαλονιού με τραπεζαρία: Οι τοπ ιδέες και λύσεις για μια οικονομική διακόσμηση

Ποιος είπε ότι οι μικροί χώροι δεν μπορούν να έχουν ωραία διακόσμηση;
3
'
Tips για διακόσμηση μικρού σαλονιού με τραπεζαρία istock

Το καλοκαίρι έφυγε και αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Καιρός για μερικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σου. Τι και αν έχεις μικρό σαλόνι; Εμείς σου έχουμε βρει τις τοπ ιδέες και λύσεις για μια οικονομική διακόσμηση μικρού σαλονιού με τραπεζαρία. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Οικονομικές ιδέες για να αναδείξεις το μικρό σου σαλόνι 

Εικόνα
Ιδέες για να φαίνεται μεγαλύτερο το σαλόνι σου
istock

 

Ένα από τα βασικά tips που θα πρέπει να εντάξεις στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου είναι τα γυάλινα έπιπλα. Τα έπιπλα από διάφανα υλικά έχουν το χάρισμα να κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να μειώσεις την αίσθηση του περιορισμένου χώρου στο σαλόνι σου.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: 3 ιδέες για να ανανεώσεις την διακόσμηση του σπιτιού σου με 10 ευρώ

Εικόνα
Ιδέες για να φαίνεται μεγαλύτερο το σαλόνι σου
istock

 

Συνεχίζουμε με μια πιο πρωτότυπη ιδέα, αυτή του να δοκιμάσεις να εντάξεις στο σαλόνι σου πολλά μικρά τραπεζάκια, που θα “ενωθούν” και θα κάνουν "ένα μεγάλο".

Εικόνα
Ιδέες για να φαίνεται μεγαλύτερο το σαλόνι σου
istock

 

Αν έχεις ουδέτερες αποχρώσεις στους τοίχους σου, αν και αυτό βοηθάει στο να φαίνεται ο χώρος μεγαλύτερος, η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές, ειδικά αν δεν υπάρχει άλλο χρώμα στον χώρο, κάνει το σπίτι σου να δείχνει “ψυχρό”. Για αυτό μην ξεχνάς να προσθέτεις μερικές “πινελιές” χρώματος, είτε με κουρτίνες, μαξιλάρια ή πίνακες ζωγραφικής, οι οποίες είναι και αρκετά οικονομικές εναλλακτικές στην διακόσμηση του σπιτιού σου.

Εικόνα
Ιδέες για να φαίνεται μεγαλύτερο το σαλόνι σου
istock

 

Πάμε τώρα σε κάτι πιο μοντέρνο, που είναι οι ραφιέρες στην τηλεόραση. Ένας συνδυασμών ανοιχτών ραφιών και κλειστών ντουλαπιών, θα σου δώσει έξτρα χώρο, “μεγαλώνοντας” το σαλόνι σου.

Δες και αυτό: Αυτά είναι τα κορυφαία μοντέρνα χρώματα για να βάψεις φέτος το σαλόνι σου

Αν το καθιστικό σου είναι μικρό, μπορείς να δοκιμάσεις να εντάξεις και ράφια στους τοίχους. Όχι μόνο θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις και να “απελευθερώσεις” χώρο, αλλά θα δώσουν και άλλο στιλ, ειδικά αν δεν θες να προσθέσεις ράφια κοντά στην τηλεόρασή σου.

Εικόνα
Ιδέες για να φαίνεται μεγαλύτερο το σαλόνι σου
istock

 

Τέλος αυτό που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το σαλόνι σου είναι να χρησιμοποιήσεις έπιπλα σε μεσαίο μέγεθος και να επιλέξεις κυρίως πουφ ή σκαμπό που είναι πρακτικά και δεν πιάνουν και πολύ χώρο.

Αγαπημένο