ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Feng Shui: Θέλεις τύχη, προστασία και γονιμότητα; Υπάρχει λύση!

Το διακοσμητικό αυτό θα σου αλλάξει την ενέργεια!
2
'
feng_shui

Αν πιστεύεις στο Feng Shui και θες να αλλάξεις την ενέργεια του χώρου σου, είτε αυτή είναι του σπιτιού είτε του γραφείου σου, τότε σου έχουμε μια πολύ καλή ιδέα και μάλιστα έρχεται από την μακρινή Ανατολή! Οι ταϊλανδικές πεποιθήσεις αποδίδουν σε αυτά τα θαυμάσια τεράστια ζώα αξιοσημείωτη ικανότητα να φέρνουν καλή τύχη και δεν είναι άλλα από τους ελέφαντες.

Ο ελέφαντας στο φενγκ σούι συμβολίζει την τη δύναμη, την αξιοπρέπεια, τη βιωματικότητα, τη γονιμότητα, τη σύνεση, τη σοφία και τη νοημοσύνη.

Αν επιλέξεις να τοποθετήσεις έναν ελέφαντα μέσα στο σπίτι σου, κοντά στην κύρια είσοδο του σπιτιού σου και ο ελέφαντας κοιτάει προς το εσωτερικό, τότε καλωσορίζεις στο σπίτι σου την καλή τύχη. Τοποθετήστε, λοιπόν, τον ελέφαντα στην είσοδο και εισέπραξε με χαρά την θετική ενέργεια και την καλοτυχία!

elefantas

Επίσης, ο ελέφαντας αν τοποθετηθεί κοντά στην πόρτα θα φέρει επαγγελματική επιτυχία, ενδιαφέρον έτσι;

Ωστόσο, αν θες προστασία του σπιτιού από κλέφτες, την κακή τύχη  και την γλωσσοφαγιά τοποθέτησε τον ελέφαντα διαγώνια να κοιτάει προς τα έξω. Άσε έξω, την γρουσουζιά με μια κίνηση! Πανεύκολα και απλά!

Από την άλλη, αν θέλεις να αυξήσεις τη γονιμότητά σου και την ενέργειά σου, τοποθέτησε τον ελέφαντα δίπλα στο κρεβάτι σας, ώστε να σας κάνει πιο γόνιμους εσένα και τον αγαπημένο σου. Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις 2 αγαλματάκια ελεφαντάκια, που θα συμβολίζουν την μαμά και το μωρό της! Γλυκό και όμορφο... 

Tips! Καλό θα ήταν οι ελέφαντες να μην τοποθετούνται σε μπάνιο ή κουζίνα. καθώς χάνουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς τους σ' αυτά τα σημεία. Να φερθείς στον ελέφαντα με σεβασμό και να μην τον τοποθετείς σε μέρη "αδιάφορα"! Να θυμάσαι πως τα καλύτερα υλικά που θα δώσουν την πρέπουσα δύναμη στον ελέφαντα είναι το κεραμικό και το μέταλλο.

Καλή τύχη!
 

Αγαπημένο