ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έξυπνες και οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσεις το πάσο και τα ντουλάπια της κουζίνας σου

Και όμως δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολο είναι!
3
'
οικονομική διακόσμηση ντουλαπιών κουζίνας istock

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ σκέφτεσαι πως μπορείς να αλλάξεις λίγο την διακόσμηση του σπιτιού σου, και συγκεκριμένα της κουζίνας σου, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Μην αγχώνεσαι καθώς εμείς σου έχουμε ιδέες για να διακοσμήσεις το πάσο και τα ντουλάπια της κουζίνας σου, εύκολα και οικονομικά.

Ο πάγκος και τα ντουλάπια αν και μπορεί να σου φαίνεται ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη διακόσμηση, η αλήθεια είναι πως μπορούν να «μεταμορφώσουν» την διακόσμηση της κουζίνας σου, χωρίς κόπο. Ας δούμε λοιπόν πως μπορείς να διακοσμήσεις την κουζίνα σου γρήγορα και με πρωτότυπες ιδέες.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Εναλλακτικές προτάσεις για εσένα που θες τον τοίχο της κουζίνας σου χωρίς πλακάκια

Πως να διακοσμήσεις το πάσο της κουζίνας

Αυτό που πρέπει να κάνεις για μια σωστή και οικονομική διακόσμηση πάγκου κουζίνας, είναι πρώτα να αδειάσεις εντελώς τον χώρο και να δεις τι χρειάζεσαι πραγματικά. Αφού επιλέξεις αυτά που θες να κρατήσεις στον πάγκο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μεγάλο δίσκο και να τα τοποθετήσεις εκεί. Αν είναι και περιστρεφόμενος ακόμη καλύτερα.

Μπορείς επίσης στον πάγκο της κουζίνας σου να προσθέσεις γυάλινα βαζάκια, τα οποία θα γεμίσεις με διάφορα γλυκά όπως μπισκότα για παράδειγμα. Μπορείς να προσθέσεις από ζάχαρη και καφέ επίσης, έως και δημητριακά και φρούτα.

Εικόνα
διακόσμηση πάγκου κουζίνας
istock

 

Αν έχεις χώρο, μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο πάνω από το πάσο σου με ραφάκια και να τα γεμίσεις με διάφορα διακοσμητικά και απαραίτητα για εσένα «εργαλεία» της κουζίνας. Έτσι δημιουργείς μια μοντέρνα και super trendy κουζίνα. 

Πως να διακοσμήσεις τα ντουλάπια της κουζίνας

Όσο για τα ντουλάπια, αν έχεις κλειστά χωρίς διαφάνειες, μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις στον πάνω χώρο τους διάφορα εντυπωσιακά βάζα, με λουλούδια ακόμη και κάποια «περίεργα» σουβενίρ που μπορεί να έχεις στο σπίτι σου.

Διάβασε επίσης: 5+1 ιδέες για εσένα που θέλεις μια ρομαντική vintage διακόσμηση κουζίνας

Εικόνα
διακόσμηση ντουλαπιών στην κουζίνα
istock

 

Αν ωστόσο έχεις ντουλάπια που μπορείς να δεις το περιεχόμενο τους, εκτός από τα πιάτα σου, μπορείς να βάλεις και μερικά καλαθάκια που θα σου εξοικονομήσουν και χώρο. Πάνω από αυτά μπορείς να προσθέσεις από αληθινά και ψεύτικα λουλούδια, έως και πίνακες ζωγραφικής.  

Εικόνα
διακόσμηση ντουλαπιών στην κουζίνα με λουλούδια
istock

 

Να θυμάσαι πως η διακόσμηση είναι ένα «παιχνίδι» και το σημαντικό είναι να εκφράζεις τον εαυτό σου μέσα από αυτήν. Με λίγη φαντασία και αρκετή διάθεση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και η συγκεκριμένη διακόσμηση είναι τόσο εύκολη που μπορείς να ξεκινήσεις ήδη μερικές αλλαγές με αντικείμενα που έχεις στο σπίτι σου.

Αγαπημένο