ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δεν έχεις χώρο αποθήκευσης για τα παπούτσια σου; Βρήκαμε 4 απλούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τα τακτοποιήσεις

Απλές και εύκολες λύσεις για εσένα που έχεις περιορισμένο χώρο
21.01.2023
1
'
Δεν έχεις χώρο αποθήκευσης για τα παπούτσια σου; Βρήκαμε 4 απλούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τα τακτοποιήσεις Photo/Istock

Είναι συχνό το φαινόμενο για πολλές γυναίκες να έχουν αρκετά παπούτσια αλλά έναν πολύ μικρό χώρο για να τα αποθηκεύσουν. Αποτέλεσμα αυτού να μη χωράνε πλέον στις ντουλάπες και να γεμίζει η είσοδος του σπιτιού, δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα!

Μάλιστα η ιδέα του να ψάχνεις μέσα στο χάος του σπιτιού σου για τα παπούτσια που θέλεις να φορέσεις ειδικά όταν βιάζεσαι, είναι κάτι δυσάρεστο που θέλεις να αποφύγεις. Έτσι καταλήγεις να φοράς τα ίδια και τα ίδια, με πολλά από τα παπούτσια σου να μένουν αφόρετα.

Αν δεν έχεις λοιπόν χώρο αποθήκευσης για τα παπούτσια σου και θέλεις να μάθεις τους 4 απλούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τα τακτοποιήσεις, τότε συνέχισε να διαβάζεις!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: 4 φυσικοί τρόποι να κρατήσετε το σκόρο μακριά από τα ρούχα σας!

Εικόνα
Δεν έχεις χώρο αποθήκευσης για τα παπούτσια σου; Βρήκαμε 4 απλούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τα τακτοποιήσεις

 

4 τρόποι για να αποθηκεύσεις εύκολα τα παπούτσια σου 

1. Καθρέφτης

Ο καθρέφτης μπορεί να έχει παραπάνω χρησιμότητες από το να βαφτείς και να καταλήξεις στο ιδανικό σύνολο για την έξοδο σου! Κρέμασε στο επάνω μέρος του καθρέφτη τα παπούτσια σου. Είναι μία καλή λύση, ειδικά αν η κλασική ιδέα της σκάλας-παπουτσοθήκης, σου φαίνεται κλισέ και ξεπερασμένη.

Μάθε επίσης: Διακόσμηση σπιτιού: Οικονομικές ιδέες για να φαίνεται πιο γεμάτο μετά το ξεστόλισμα του δέντρου

2. Συρτάρια

Είναι λάθος αν έχεις στο μυαλό σου ότι η συρταριέρα έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για να φιλοξενεί τα ρούχα σου, τα αξεσουάρ και μικροαντικείμενα. Μπορείς επίσης να τη χρησιμοποιήσεις για τα παπούτσια σου. Χωριστά σε καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα, αποθήκευσε τα ομοιόμορφα στα συρτάρια σου.

Εικόνα
Δεν έχεις χώρο αποθήκευσης τα παπούτσια σου; -Σου έχω τους 4 καλύτερους τρόπους!

3. Φωτογράφισε τα και βάλτε σε κουτιά

Εάν έχεις τον λίγο παραπάνω χρόνο να αφιερώσεις για την τέλεια οργάνωση στα παπούτσια σου, τότε αυτή είναι ιδανική λύση για εσένα. Στην περίπτωση που έχεις τόσο πολλά ζευγάρια παπούτσια που δεν τα θυμάσαι, η πρόταση είναι να τα φωτογραφήσεις, στην συνέχεια να εμφανίσεις τις φωτογραφίες και να τις κολλήσεις πάνω στα κουτιά τους.

Διάβασε ακόμα: Περικλής Κονδυλάτος: Το σπίτι του παίκτη του Survivor All Star είναι το ίδιο εκκεντρικό και ιδιαίτερο όπως εκείνος

Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να έχεις μία τέλεια οργάνωση στα παπούτσια σου και να ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή πιο ζευγάρι βρίσκεται σε κάθε μέρος. Έτσι δεν θα χάνεις κανένα ζευγάρι και θα αποφύγεις το ενδεχόμενο να πετάξεις καταλάθος κάποιο vintage απόκτημα σου!

Εικόνα
Δεν έχεις χώρο αποθήκευσης τα παπούτσια σου; -Σου έχω τους 4 καλύτερους τρόπους!

4. Σκάλα

Αρκεί μία απλή ξύλινη σκάλα την οποία μπορείς να βάψεις με οποιοδήποτε χρώμα ταιριάζει στο χώρο σου. Ακούμπησε τη σκάλα στον τοίχο και βάλε πάνω στο κάθε σκαλί δύο με τρία ζευγάρια παπούτσια. Το αποτέλεσμα αισθητικά θα δείχνει πολύ όμορφο και με τον τρόπο αυτό θα αποθηκεύσεις αρκετά από τα ζευγάρια σου!

Εικόνα
Δεν έχεις χώρο αποθήκευσης τα παπούτσια σου; -Σου έχω τους 4 καλύτερους τρόπους!

Φωτογραφικά Πρακτορεία: iStock

Αγαπημένο