ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τόλης Παπαδημητρίου: Η αποκάλυψη για το τελευταίο επεισόδιο με τον θάνατο της "Βουλίτσας" στη "Μουρμούρα"

Όσα είπε ο ηθοποιός!
21.07.2023
1
'

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Yes” βρέθηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο Τόλης Παπαδημητρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά “Μην αρχίζει τη μουρμούρα”.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε το παρασκήνιο από το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν με την κηδεία της Βούλας (σ.σ Ελένη Κοκκίδου), όπου όλοι οι ηθοποιοί της σειράς συναντήθηκαν. 

«Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου αποχώρησαν από τη Μουρμούρα. Εγώ και συνεχίζω και δεν συνεχίζω, αυτό ξέρω μέχρι τώρα. Ξέρω ότι το σενάριο με έχει μέσα απλά δεν έχει κλειστεί επίσημα αυτό», είπε αρχικά ο Τόλης Παπαδημητρίου και συνέχισε:

«Δεν έχουμε πολλά γυρίσματα όλοι μαζί, μόνο σε κάτι εορταστικά. Τώρα, είχαμε βρεθεί όλοι μαζί για να κάνουμε αυτό το επεισόδιο της κηδείας της Βουλίτσας. Ήταν πολύ συγκινητικό και πολύ αστείο. Η Ελένη Κοκκίδου δεν ήταν εκεί. Είχαμε το καντηλάκι, που ήταν λίγο creepy αυτό.  Ήταν και ο κύριος Αντωνίου που έπαιζε εκπληκτικά την απώλειά του και όταν κάναμε τις σκηνές και φεύγαμε πίσω στο μόνιτορ για να συνεχίσει εκείνος, κλαίγαμε όλοι. Ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό. Ήμασταν εκεί δέκα ώρες, μέσα στα μαύρα όλοι – εκτός από μένα που φορούσα ένα λαμέ – και είχαμε μπει όντως σε ένα κλίμα κηδείας γιατί αποχαιρετούσαμε την Ελένη που πάει για πολύ καλύτερα, παίζει στην Επίδαυρο. Πιο πολύ όμως ο Αντωνίου μας συγκίνησε. Ο τρόπος που έπαιζε, που ήταν τόσο συγκινημένος και έκλαιγε, είναι καταπληκτικός ηθοποιός».

 

 

Αγαπημένο