ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνησή του όταν μίλησε για τα παιδιά του – Τι αποκάλυψε ότι άλλαξε με τον ερχομό τους;

Ο ρόλος του ως πατέρας!
21.01.2022
2
'
Ντέμης_Νικολαίδης

Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Game Night» στον Sport 24.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε φανερά συγκινημένος στα δύο παιδιά του, τη Μελίνα και το Γιώργο, τονίζοντας πως άλλαξε η ζωή του μετά τον ερχομό τους.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Ντέμης Νικολαΐδης : Αυτή είναι η ζωή του μετά το διαζύγιο με την Δέσποινα Βανδή

«Πώς είναι να είσαι πατέρας;», ήταν η ερώτηση.

«Σταματά το έργο. Λες τώρα ως, εξαρτώμαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου. Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό. Που είμαι αυτόνομος, θέλω την ελευθερία μου… Τελείωσε… Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος μου και η κόρη μου που μπορούν να με κάνουν … Εγώ είμαι εγωιστής. Δεν επιτρέπω να μου αλλάζουν συναισθήματα να με στεναχωρούν ή να με χαροποιούν άτομα τα οποία δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν. Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Σταματά… Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Δεν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου. Δεν εξαρτάται η ζωή σου από εσένα μόνο. Με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά. Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν. Για να το καταλάβω ήταν σοκ για μένα. Από την άλλη είναι και τρομερό», εξομολογήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το ρόλο του πατέρα.

Να υπενθυμίσουμε, πως σαν “βόμβα” είχε σκάσει στις 15 Ιουλίου η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, μετά από 18 χρόνια γάμου.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

 

Αγαπημένο