ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ντέμης Νικολαΐδης: Γιατί η κόρη του δε βλέπει την εκπομπή του

Τι είπε ο ποδοσφαιριστής;
18.10.2023
See the video

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Δευτέρας (17/10), με αφορμή την παρουσίαση προγράμματος του Action24.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τον λόγο που τόσα χρόνια δεν μιλούσε στους δημοσιογράφους, ενώ εξήγησε γιατί η κόρη του δε βλέπει την εκπομπή του.

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Εντελώς! Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς» είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης, που στη συνέχεια εξήγησε πως δε θα έπαιρνε ποτέ μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης.

Κατόπιν ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια είχε σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο, λόγω των κιλών που είχε πάρει. 

«Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα, θα ξεκινήσω όμως. Για πολλά χρόνια δεν έπαιζα. Τα τελευταία 7-8 χρόνια. Είχα πάρει πολλά κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο. Σε λίγο θα το ξαναπροσπαθήσω» ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Σχετικά με το αν παρακολουθούν την εκπομπή του ο γιος του Γιώργος και η κόρη του, Μελίνα, ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε: «Η κόρη μου είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου, αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με τα αθλητικά είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει μηνύματα, είναι αυστηρός κριτής».

Αγαπημένο