ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 λουλούδια που ανθίζουν νωρίς την άνοιξη για να βάλεις στο μπαλκόνι σου

Ακόμα και έχει επικρατήσει η πεποίθηση πως όλα τα λουλούδια ανθίζουν την άνοιξη, υπάρχουν ορισμένα που ανθίζουν νωρίτερα και άλλα που ανθίζουν πιο αργά.
3
'
λουλούδια άνοιξης για το μπαλκόνι σου Shutterstock

Δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος ο οποίος δεν αγαπά την άνοιξη! Η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, η μέρα μεγαλώνει και τα λουλούδια ανθίζουν. Ακόμα και έχει επικρατήσει η πεποίθηση πως όλα τα λουλούδια ανθίζουν την άνοιξη, υπάρχουν ορισμένα που ανθίζουν νωρίτερα και άλλα που ανθίζουν πιο αργά. Για τον λόγο αυτό, σου βρήκαμε 3 λουλούδια που ανθίζουν κατά κανόνα νωρίς την άνοιξη, ώστε να τα βάλεις στο μπαλκόνι σου και να τα απολαύσεις.

Η τουλίπα

Η τουλίπα, είναι από τα πιο όμορφα λουλούδια, αφού έχει υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις ποιο θα αποκτήσεις. Είναι σχετικά ανθετική και μπορεί να ζήσει ακόμα και σε μικρή γλάστρα. 

Εικόνα
λουλούδια άνοιξης για μπαλκόνι
Shutterstock

Ο υάκινθος

Ο υάκινθος είναι ένα ξεχωριστό λουλούδι, που θέλει τον χώρο και τον χρόνο του, για αυτό αν αποφασίσεις να τον αποκτήσεις θα πρέπει να είσαι υπομονετική. Το αποτέλεσμα πάντως θα σε ανταμείψει.

Εικόνα
λουλούδια άνοιξης για μπαλκόνι 1
Shutterstock

Οι καμπανούλες

Το συγκεκριμένο λουλούδι, είναι λίγο πιο ακριβό από τα υπόλοιπα μιας και είναι και πιο ιδιαίτερο. Πρόκειται για τις καμπανούλες ή αλλιώς για εκείνο το φυτό όπου τα άνθη του, συνήθως μπλε με μωβ χρωματισμούς, φυτρώνουν και κρέμονται προς τα κάτω, όπως οι καμπάνες στην εκκλησία. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια οι καμπανούλες προτιμούνται και για γάμους! Θεωρούνται φυτά που φέρνουν καλοτυχία και είναι σχετικά ανθεκτικά.
 

Αγαπημένο