ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος, η δύναμη ψυχής και η νέα της ταινία

«Ο καρκίνος δεν είναι το τέλος όλων» λέει η ίδια σε δηλώσεις της.
3
'
Η Σάνεν Ντόχερτι ο καρκίνος και η νέα της ταινία Shutterstock

Ίσως την θυμάσαι από το Μπέβερλι Χιλς, ίσως πάλι και από τις Μάγισσες. Πολλά είχαν ακουστεί τότε για το ποια είναι η Σάνεν Ντόχερτι, αφού οι φήμες για κακή της συμπεριφορά ήταν το αγαπημένο θέμα των tabloids. Και ξαφνικά, μια είδηση έκανε τους πάντες να σιωπάσουν: Η Σάνεν Ντόχερτι, είχε καρκίνο. 

Ούτε εκείνος όμως ήταν ικανός να την ρίξει ψυχολογικά και σωματικά. Παρόλο που έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και μάλιστα στο τέταρτο στάδιο, κυκλοφορεί μια νέα ταινία με θέμα τη ζωή μίας γυναίκας, που έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Γιατί ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, είναι ο δεύτερος συχνότερος καρκίνος στις γυναίκες;

List of a Lifetime - Η νέα ταινία της Σάνεν

Το List of a Lifetime είναι ουσιαστικά μια ταινία, το σενάριο της οποίας ''ακολουθεί'' τέσσερις φίλους μετά από διάγνωση καρκίνου του μαστού, και δείχνει στο κοινό τους φόβους αλλά και το πώς είναι η ζωή ενός καρκινοπαθή.

Όταν η Μπρέντα Λι διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, της ζητείται να αναζητήσει την κόρη που έδωσε για υιοθεσία πριν από δεκαετίες. Αφού βρίσκει την Τάλια (την κόρη της) και μοιράζεται μαζί της τα νέα, η Τάλια πείθει τη Μπρέντα να κάνει μια λίστα με όλα όσα θέλει να κάνει, υποσχόμενη ότι θα τη βοηθήσει να ολοκληρώσει τα πάντα στη λίστα. Κρατώντας την Μπρέντα μυστική από τους θετούς της γονείς Νταϊάνα και Μάρτι, η Τάλια έρχεται πιο κοντά στη μητέρα που δεν γνώριζε ποτέ.
Εν τω μεταξύ, η Μπρέντα ανακαλύπτει μια ουσιαστική σχέση με την Τάλια που δεν ήξερε ότι χρειαζόταν και έναν λόγο να παλέψει για τη ζωή της.

«Ο καρκίνος δεν είναι το τέλος όλων»

«Νιώθω ότι έχω μια ευθύνη στη δημόσια ζωή μου, την οποία διαχωρίζω από την υποκριτική μου ζωή. Να μιλήσω για τον καρκίνο και ίσως να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους περισσότερο και να τους ενημερώσω ότι τα άτομα με καρκίνο στο στάδιο 4 είναι πολύ ζωντανά και πολύ δραστήρια» ξεκαθάρισε η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, σε δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «List of a Lifetime».

«Ο σύζυγός μου λέει ότι δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι έχω καρκίνο. Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά. Δεν μιλάω πραγματικά γι' αυτό. Είναι μέρος της ζωής μου», τόνισε στην συνέχεια.  Σε παλαιότερη συνέντευξή της φέτος, είχε πει: «Δεν είναι το τέλος όλων. Μπορεί να ζήσω πολύ περισσότερο από κάποιον που είναι απόλυτα υγιής. Κανείς δεν ξέρει».

Αξιοσημείωτο είναι ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Δύο χρόνια αργότερα η ασθένεια ήταν σε ύφεση, ωστόσο το 2020 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επέστρεψε και ήταν πλέον στο τέταρτο στάδιο.

Αγαπημένο