ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

Τι είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
13.09.2021
2
'
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα σειρά του Mega “Σκοτεινή θάλασσα” που πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε και για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη. «Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια σειρά μυστηρίου, αστυνομικού σασπένς, στην οποία έχουμε την ιστορία εξαφάνισης μιας κοπέλας, εγώ είμαι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της.

Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας, είναι διπολικός, είναι ένας χαρακτήρας που έπρεπε να κάνουμε μεγάλη μελέτη στην προετοιμασία για το πώς θα αποδοθεί σωστά. Ένιωθα πιο ασφαλής στην κωμωδία αλλά τα τελευταία χρόνια μου προτείνουν συνέχεια δραματικούς ρόλους. Στην παράσταση Λυσιστράτη μου είχε ζητήσει ο σκηνοθέτης να ξεκινήσω με έναν καβγά με ηθοποιό που καθόταν στο κοινό. Εξαγριώθηκε 10.000 κόσμος. Η μπάντα μου, οι Polkar είναι το παιδάκι μου, το αντικαταθληπτικό μου, δεν θα ένιωθα τόσο πλήρης χωρίς του Polkar», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Μιλώντας για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε: «Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη.»

Διάβασε περισσότερα και δες όλες τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη, στο FTHIS.gr

Αγαπημένο