ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο πατέρας της ηθοποιού αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Η ηθοποιούς θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα σε λίγους μήνες
12.09.2023
See the video

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της ηθοποιού και επίσης ηθοποιός, Γιώργος Μιχαλάκης, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ο ίδιος περιέγραψε παράλληλα και τον τρόπο που η Δανάη Μιχαλάκη ανακοίνωσε τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένεια του Γιώργου Παπαγεωργίου την εγκυμοσύνη της.

«Τι να πω; Θα γίνω παππούς, όλοι λένε πως το παιδιού το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου. Θα είμαι ακόμη περισσότερο εκδηλωτικός απ’ ότι είμαι με την κόρη μου. Αυτό το φοβάμαι λίγο, δεν έχω κρύψει ποτέ την αγάπη μου για την κόρη μου. Μου έχει και εκείνη αγάπη, ελπίζω να αγαπάω τουλάχιστον το ίδιο και το εγγόνι μου.

Κάλεσε και τις δύο οικογένειες στο σπίτι, δήθεν για τσάι. Μια δύο μέρες πριν εγώ άρχισα να νιώθω περίεργα. Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι και έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε δεν ένιωσα έκπληξη, έκανα βέβαια ότι ένιωσα. Αλλά απλώς ένιωσα μεγάλη χαρά. Κορίτσι είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, το ανακοίνωσα εγώ τώρα» είπε χωρίς να κρύβει τη χαρά του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Αγαπημένο