ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κάνε RESTART στη ζωή σου και ανακάλυψε τον πιο υπέροχο εαυτό σου

Ο Μανώλης Ισχάκης, ιδρυτής της μεθόδου Holistic Result Transformational Coaching ® σου μαθαίνει πως να επαναπροσδιορίσεις τη ζωή σου μέσα ένα από ενα πρωτοποριακό σεμινάριο.
08.05.2021
2
'
σεμινάριο αυτοβελτίωσης istock

Πόσες φορές έχουμε αναλογιστεί πώς θα ήταν αν ξεκινούσαμε από την αρχή; Αν είχαμε στα χέρια μας μια δεύτερη ευκαιρία να ξεκινήσουμε μια νέα ζωή!

Το ερώτημα που προκύπτει σε μια τέτοια σκέψη είναι... μπορεί πραγματικά να γίνει κάτι τέτοιο;

Η απάντηση βρίσκεται στο βιωματικό σεμινάριο Restart! Η Δεύτερη Ευκαιρία ® που πραγματοποιεί ο Μανώλης Ισχάκης, ιδρυτής της μεθόδου Holistic Result Transformational Coaching ®. Και είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει η λέξη, η επανεκκίνηση που χρειαζόμαστε!  

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερη στιγμή για μια καινούργια αρχή. Καθώς βρισκόμαστε στη φάση της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων προστασίας από την πανδημία που συντάραξε τον πλανήτη και τη σταδιακή επαναλειτουργία της κοινωνίας και την οικονομίας, το σεμινάριο αυτό καλείται να μας δώσει την αυτοπεποίθηση και τις γερές βάσεις για να αφήσουμε πίσω τις δυσκολίες που ζήσαμε ένα χρόνο τώρα και να χτίσουμε τον καινούργιο υπέροχο εαυτό μας.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος

Σε τρεις μόλις μέρες, η μέθοδος που έχει αναπτύξει ο Μανώλης Ισχάκης καταφέρνει να μεταμορφώσει τους συμμετέχοντες και τους βοηθά να «καθαρίσουν» το παρελθόν τους και να ζήσουν ελεύθεροι χωρίς ενοχές, φοβίες και απόρριψη. Είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει ο άνθρωπος να ζει με έκφραση, ελευθερία και δύναμη ώστε να έχει ηρεμία στο μυαλό του.

Ο Μανώλης Ισχάκης είναι ιδρυτής της μεθόδου Holistic Result Transformational Coaching ® και εδώ και μερικά χρόνια δραστηριοποιείται  στο Λονδίνο. Η πανδημία τον έφερε ξανά στη γενέτειρά του, την Αθήνα, όπου, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, συνεχίζει να καλύπτει τις υποχρεώσεις του στο εξωτερικό και ταυτόχρονα διευρύνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη χώρα του, κάτι που ήταν πάντα στα σχέδιά του.

Μανώλης Ισχάκης

Η μέθοδός του είναι πολυδιάστατη και μοναδική καθώς αντλεί και συνδυάζει γνώσεις από τη σύγχρονη θετική ψυχολογία, το NLP (Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός), την κβαντική φυσική, τη γλωσσολογία και τη φιλοσοφία. Μέσω αυτής έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενεργοποιήσουν τον εγκέφαλό τους και να δημιουργήσουν εξαιρετική επιτυχία στη ζωή τους.

Δοκίμασε το 3ημερο Restart!

Η Δεύτερη Ευκαιρία ® είναι ένα αμιγώς βιωματικό σεμινάριο που βοηθά να σπάσουμε τα περιοριστικά μοτίβα του μυαλού μας και να απαλλαγούμε από τις «συναισθηματικές» αποσκευές του παρελθόντος. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Φέρνοντας κοντά μας τον πιο σημαντικό σύμμαχο στη ζωή μας, που δεν είναι άλλος από τον ασυνείδητο νου μας! Δείχνοντάς μας πώς να ξεκλειδώσουμε τα μονοπάτια του εγκεφάλου μας, ώστε να τον επαναπρογραμματίσουμε με στόχο την απόλυτη επιτυχία.

Οι δύο μέρες που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα είναι το χθες και το αύριο. Πάμε λοιπόν για RESTART ΤΩΡΑ!

Δηλώστε συμμετοχή στο https://www.manolisischakis.gr/restart/ και φέρτε την αλλαγή που αξίζετε στη ζωή σας.

Πότε θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Restart!

Η Δεύτερη Ευκαιρία ® θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom στις 21, 22 και 23 ενώ συνοδεύεται από bonus group coaching με τον Μανώλη Ισχάκη για έναν ολόκληρο μήνα στις ημερομηνίες 25/5, 31/5, 7/6, 14/6 και 21/6.

Ζήσε αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία ζωής και ανακάλυψε τον πιο υπέροχο εαυτό σου!

Αγαπημένο