ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Όλα όσα δήλωσε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.
22.02.2021
3
'
Πηνελόπη Αναστασοπούλου Λιγνάδης

Γνωστοί καλλιτέχνες βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη. Ο λόγος που οι καλλιτέχνες θέλουν να παραιτηθεί η υπουργός, είναι η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και οι καταγγελίες που έχουν γίνει τις προηγούμενες μέρες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και κακοποίησης στον χώρο του ελληνικού θεάτρου και της υποκριτικής,

Ανάμεσα στους διαδηλωτές και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και την Τζένη Κρουσταλλακίδου. Η γνωστή ηθοποιός πήρε θέση σχετικά με τις εξελίξεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αποκαλύπτοντας πως όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια.

«Εγώ έχω έρθει εδώ για συμπαράσταση. Θεωρούμε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Και ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού διότι θεωρούμε πως δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορούμε να φτιάξουμε κανόνες δεοντολογίας και να μπορούμε να εργαζόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι.

Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Πως μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο; Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και προσωπικά, έχω προσπαθήσει να παροτρύνω τα παιδιά που γνώριζα προσωπικά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που ρωτάει “γιατί τώρα”, ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά σε αυτή την περίπτωση.

Και σε άλλες περιπτώσεις, όταν ξεκινάς τη δουλειά σου, ο φόβος είναι τεράστιος για να μιλήσει κάποιος και να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε ανθρώπους που είχαν χρόνια καίριες θέσεις στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να έρθουμε σήμερα εδώ» εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη στο FTHIS.gr

Αγαπημένο