ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πόση είναι η ιδανική ποσότητα ενυδατικής κρέμας που πρέπει να φοράς στο πρόσωπό σου;

Πόση κρέμα πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου;
07.03.2023
1
'
Πόση είναι η ιδανική ποσότητα ενυδατικής κρέμας που πρέπει να φοράς στο πρόσωπό σου; Photo/Istock

Η ενυδάτωση είναι ένα βασικό βήμα σε κάθε ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να το παραλείπουν. Οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν: Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται ενυδατική κρέμα, επειδή έχουν λιπαρό δέρμα και άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι απλώς μια ακόμη δαπάνη, που δεν έχει πραγματικά δραματικά αποτελέσματα.

Πέρα από οτιδήποτε άλλο πρέπει να κάνεις το πρωί, η ενυδάτωση του δέρματός σου μπορεί να μοιάζει σαν άλλη αγγαρεία. Όπως αποδεικνύεται, η ενυδάτωση δεν είναι απλά απολαυστική, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις το δέρμα σου καθαρό, λείο και χωρίς ρυτίδες στο μέλλον.

Επιπλέον, η ενυδάτωση του δέρματός σου φαίνεται αρκετά απλή, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις λίγη ενυδατική κρέμα στα χέρια σου και να την τρίψεις στο πρόσωπό σου, σωστά; ΟΧΙ ακριβώς. Το πόσο καλά ενυδατώνεις το πρόσωπό σου εξαρτάται συχνά από το πώς εφαρμόζεις την ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο. Ακολουθεί, λοιπόν, το πιο σημαντικό tip για να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς από την ενυδατική κρέμα σου.

Διάβασε τη συνέχεια στο Glance.gr

Αγαπημένο