ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η hair care routine που πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών σου;

Θες λαμπερά και εντυπωσιακά μαλλιά; Δες πως θα το πετύχεις;
11.03.2021
2
'
hair routine istock

Όπως έχουμε πει πολλές φορές όλες είμαστε μοναδικές και διαφορετικές. Κάπως έτσι, λοιπόν,  η κάθε μια μας έχει τα δικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα και με βάση αυτά προσαρμόζει στις ανάγκες της και την ρουτίνα ομορφιάς της. Και αφού μιλάμε για περιποίηση και λάμψη, θα ήταν αδύνατον να μην αναφερθούμε  στα μαλλιά, τα οποία είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ και της προσωπικότητάς μας.

Άλλοτε πιο λιπαρά, άλλοτε πιο ξηρά, δεν έχει καμία σημασία γιατί ο κάθε τύπος μαλλιών μπορεί να μοιάζει υπέροχος αν ξέρουμε τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την hair care routine μας. Ποιο είναι το κλειδί για υγιή μαλλιά; H απάντηση βρίσκεται στην αποκλειστικά εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης. Ναι, αν θέλουμε να είμαστε πραγματικά φιλικοί με τα μαλλιά σας πρέπει να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες τους και να δημιουργήσουμε την δικιά μας ρουτίνα. Το μυστικό που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποια είναι η κατάλληλη φροντίδα, που πρέπει να ακολουθήσεις, βρίσκεται στο πορώδες των μαλλιών.

Και επειδή σίγουρα αυτή την στιγμή θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτό, εμείς είμαστε εδώ για να στα εξηγήσουμε όλα. Μπορεί ως τώρα να μην το γνώριζες αλλά η τρίχα μας αποτελείται από λέπια, τα οποία ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με την θερμότητα. Το πορώδες των μαλλιών καθορίζει και την υφή της τρίχας μας, τα επίπεδα υγρασία της τρίχας και τα θρεπτικά συστατικά που εισχωρούν.

Διαβασε περισσότερα για πως θα ανακάλυψεις τις ιδιαιτερότητες της τρίχας σου και θα προσάρμοσεις τη ρουτίνα περιποίησης σου σύμφωνα με τις ανάγκες της στο elle.gr 

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!