ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έχεις σκασμένα χείλη από το κρύο; Το απόλυτο tip που θα σε σώσει

Την επόμενη μέρα θα είναι πιο απαλά από ποτέ!
2
'
σκασμένα χείλη

Με την θερμοκρασία να είναι υπό το μηδέν σε πολλές περιοχές της χώρας, σχεδόν όλοι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με σκασμένα χέρια και χείλη. Και ενώ για τα χέρια σου υπάρχει η κλασική λύση των γαντιών ώστε να προστατευτείς, σε ό,τι έχει να κάνει με τα χείλη σου τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. αφού όπως και να το κάνεις, είναι συνεχώς εκτεθειμένα. Εμείς, σου έχουμε πραγματικά το απόλυτο tip το οποίο θα σε σώσει.

Το Α και το Ω για τα σκασμένα χείλη σου είναι η ενυδάτωση. Καλό είναι, προτού εκτεθείς σε χαμηλές θερμοκρασίες να έχεις φροντίσει ώστε να είναι τα χείλη σου ενυδατωμένα, με ένα παχύ στρώμα κάποιου προϊόντος που είναι φτιαγμένο ακριβώς για αυτό. Προσωπικά, προτιμώ την βαζελίνη, και έχω πάντα μαζί μου ένα κουτάκι. Όταν δε, ξέρω από τη προηγούμενη μέρα ή νύχτα ότι θα εκτεθώ σε χαμηλές θερμοκρασίες, βάζω πάντα πριν τον ύπνο μου αρκετή ποσότητα βαζελίνης για να περιποιηθώ τα χείλη μου και να δράσει προληπτικά.

Ποιο είναι όμως το δικό μου, απόλυτο tip;

Τα scrubs! Μια φορά την εβδομάδα, καλό είναι να κάνεις scrub στα χείλη σου, ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα που είναι «κολλημένα» εκεί και καταλήγουν να είναι οι κύριοι ένοχοι που κάνουν τα χείλη σου να σκάνε.

Βασική συνταγή για scrub χειλιών

  • Ελαιόλαδο ή όποιο άλλο έλαιο θέλεις
  • Ζάχαρη ή αλάτι

Διαδικασία

Αναμειγνύεις τα υλικά και κάνεις απαλό μασάζ στα χείλη σου. Μην ξεχάσεις μετά να βάλεις κάποιο ενυδατικό προϊόν Τόσο απλά!

Αγαπημένο