ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τζίνα Αλιμόνου: Έφτιαξε μόνη της το πιο δραστικό και φυσικό αποσμητικό

Δοκίμασε και εσύ να φτιάξεις σπιτικό αποσμητικό!
01.08.2022
1
'
Τζίνα Αλιμόνου: Έφτιαξε μόνη της το πιο δραστικό και φυσικό αποσμητικό Τζίνα Αλιμόνου

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, η οποία ξεχώρισε με το ταλέντο της.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει αποστασιοποιηθεί από το χώρο του θεάματος και του φωτογραφικού φακού αλλά ασχολείται με διαφορετικά πράγματα όπως το healthy living ενώ διατηρεί και κανάλι στην πλατφόρμα του Youtube.

Ως λάτρης των social media, η Τζίνα Αλιμόνου δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα. 

Αυτή τη φορά η ίδια μοιράστηκε μαζί μας μια συνταγή που θα μας αλλάξει την καθημερινότητα. Έφτιαξε ένα άκρως δροσερό και ταυτόχρονα φυσικό αποσμητικό το οποίο και δημοσίευσε μέσα από το κανάλι της Good Life by Gina.

Ίσως σε ενδιαφέρει ακόμη: Ρούλα Κορομηλά: Ο καταπράσινος κήπος του υπερπολυτελούς σπιτιού της και η μεγάλη πισίνα

 

 

Αν θες και εσύ να ελλατώσεις και να αποβάλεις τα περιττά χημικά τότε το φυσικό αποσμητικό είναι αυτό που αναζητάς. Μάθε λοιπόν πως μπορείς να το φτιάξεις εύκολα και γρήγορα. 

Φυσικό αποσμητικό:

Υλικά 

  • 40γρ. Καολίνη ( φυσικό ορυκτό που μπορείς να το βρεις ή να το παραγγείλεις στο φαρμακείο)
  • 60ml έλαιο καρύδας
  • 40γρ. corn flour
  • αιθέρια έλαια (10 σταγόνες)

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε 40 γρ. Καολίνη με 40γρ. corn flour έτσι ώστε να γίνουν μία μάζα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το έλαιο καρύδας και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει μία πάστα.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε 10 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο που έχουμε επιλέξει - η Τζίνα Αλιμόνου προτείνει τη λεβάντα, που έχει αντιμικροβιακή δράση - και το αναμειγνύουμε πολύ καλά.
  3. Μόλις είναι έτοιμο, το τοποθετούμε σε θήκες σιλικόνης, όπως αυτές που χρησιμοποιούμε για τα παγωτίνια, προκειμένου να παγώσει στο ψυγείο.
  4. Το αφήνουμε για 2-3 ώρες στη συντήρηση, μέχρι να σφίξει.
  5. Να σημειωθεί πως το καλοκαίρι το αποθηκεύουμε στο ψυγείο, δεδομένου ότι έλαιο καρύδας σε μεγάλες θερμοκρασίες έχει υγρή σύσταση, ενώ τον χειμώνα σε θερμοκρασία δωματίου.

Δες το βίντεο εδώ:

 

Remote video URL

 

Ρίξε μια ματιά: Τζίνα Αλιμόνου: Το "μυστικό" πίσω από την δίαιτά της - Μας έδειξε το σούπερ θρεπτικό μεσημεριανό της 

Αγαπημένο